adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XV.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3491680
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3491680
Ingatlan adatai
Irányár: 47 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 055 556 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 45 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: 2001
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Budapest XV. kerületének kedvelt részén, Rákospalotán, egy 2001-ben épült, 16 lakásos társasházban eladó egy 4. emeleti, 45 m²-es belső kétszintes, kétszobás, tégla építésű lakás. Az ingatlan kiváló állapotban van, gáz-cirkó fűtéssel rendelkezik, továbbá modern, energiatakarékos klímaberendezéssel (Gree) felszerelt.

A lakás alacsony rezsiköltséggel és közös költséggel rendelkezik.

 

A lakás egy kiválóan karbantartott társasházban található, ahol 16 lakás található. Az épület lifttel rendelkezik, amely megkönnyíti a közlekedést az emeletek között. A lakás belső kétszintes kialakítású, ami kellemes elrendezést és tágas tereket biztosít. Az első szinten található egy világos nappali, előszoba, konyha, és fürdőszoba, míg a galérián egy tágas hálószoba helyezkedik el. A nyílászárók hőszigeteltek, és a lakás kellemes klímáját a modern légkondicionáló berendezés is biztosítja.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható. Szakértő kollégáink díjmentesen segítenek a megfelelő finanszírozási lehetőségek kiválasztásában, beleértve a CSOK-ot (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) is.

 

Műszaki

Az ingatlan fűtéséről és melegvízellátásáról gáz-cirkó rendszer gondoskodik. A klímaberendezés (Gree) energiatakarékos és modern, ami hozzájárul az alacsony rezsi költségekhez. A lakás világos, a belső kétszintes kialakításnak köszönhetően tágas és kényelmes, a szobák parkettázottak, a többi helyiség járólappal burkolt.

 

Környék

A környék családias és barátságos, számos bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi rendelő található a közelben. A társasház rendezett és kulturált lakóközösséggel rendelkezik.

 

Közlekedés

A tömegközlekedés kiváló: több buszjárat és villamos megállója is könnyen elérhető, melyekkel gyorsan és egyszerűen megközelíthető a város különböző részei. Az M3-as autópálya közelsége miatt autóval is gyorsan elérhető a belváros.

 

Ajánljuk

Ajánljuk ezt az ingatlant fiatal pároknak, első lakásvásárlóknak, vagy akár befektetőknek is, mivel az elrendezése, állapota és a környék infrastruktúrája miatt könnyen kiadható. Ideális választás lehet mindazoknak, akik egy csendes, de jól megközelíthető helyen keresnek kényelmes otthont alacsony fenntartási költségekkel.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja
Kapcsolattartó: Molnár Marcell Sándor
Hirdető telefonszáma: +36 70 362-7285
Honlap:
 
Képek