adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XIII.kerület 
Váci út 97. 

Hivatkozási szám: 3470566
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3470566
Ingatlan adatai
Irányár: 36 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 000 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 36 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1950
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó garzon lakás a Váci úton, Göncz Árpád Városközpont közelében, jó közlekedéssel.

 

INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ

 

Budapest XII. kerületében, Angyalföld szívében található ez a remek lakás.
Az ingatlan könnyen megközelíthető, számos tömegközlekedési eszköz áll rendelkezésre. A közeli üzletek, szolgáltatások és kikapcsolódási lehetőségek sokszínűsége csábító vonzerő a befektetők számára. A környék kulturális és gasztronómiai szempontból is izgalmas élményeket kínál.
Az iskola, óvoda és egészségügyi intézmények közelsége tovább növeli az ingatlan értékét. Nyugodt és biztonságos lakókörnyezet, amely tökéletes választás rövid és hosszútávú lakáskiadásra is.
Budapest frekventált részének minden előnye az Ön ajtaja előtt!

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL

 

Az ingatlan egy 1950-es évek előtt épült, tégla szerkezetű épület része.
A ház külső homlokzata átlagos állapotban van, megőrizve a régi stílusát és báját. Az épület háromszintes, ami kiváló közösséget biztosít a lakóknak.
A lépcsőház tiszta és rendezett, ápolt környezet várja a lakókat.
Bár az épületben nincs lift, a harmadik emeleti lakás könnyen megközelíthető és világos. A nyugati tájolású ingatlan fekvése előnyös a napfényes délutánok kedvelőinek.

 

AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL

 

A 36 négyzetméteres lakás ideális méretű és hangulatos, jó állapotban található. Egy tágas szobája van, ami sokféle berendezési lehetőséget rejt magában. A fürdőszoba 4 éve felújításra került, modern és esztétikus kialakítás jellemzi. Az új villanybojler biztosítja a gazdaságos és hatékony melegvizet. A konyha teljesen felszerelt, és az elektronikai gépek a vételár részét képezik. Az ingatlan utcára néző kilátással rendelkezik, de mivel a harmadik emeleten található, ezért már nem hallani a forgalom zaját.

 

A KÖRNYÉK JELLEMZŐI

 

Angyalföld fiatalos, dinamikusan fejlődő környék, számos új építésű ház és szolgáltatás közelében. Az ingatlan rövid távú bérbeadásra is engedélyezett, ami különösen vonzó a turisták és befektetők körében. A közeli parkok és zöldövezetek ideálisak a pihenésre és szabadidős tevékenységekhez. Kiváló közlekedési kapcsolatok révén könnyedén elérhetők Budapest fontosabb pontjai. A környéken található bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok és éttermek széles választéka áll rendelkezésre. A terület felívelő ingatlanpiaci trendjei biztosítják, hogy befektetésének értéke folyamatosan növekedjen.

Ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál azoknak a befektetőknek, akik egy jól jövedelmező és értékálló lakásra vágynak Budapest frekventált helyén!

 

Megtakintés előre egyeztetett időpontban.

Hívjon bizalommal!

Tari Tímea

+3670/677-7703
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: B2 Ingatlan
Kapcsolattartó: Tari Tímea
Hirdető telefonszáma: +36 70 677-7703
Honlap:
 
Képek