adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Jászberény 
Dinamit tér 

Hivatkozási szám: 3470319
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3470319
Ingatlan adatai
Irányár: 36 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 486 486 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 74 m2
Fűtés: -
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 462 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Álomotthon Jászberényben: Modern, Kényelmes, Azonnal Költözhető!

Keresi az ideális otthont, ahol minden adott a nyugodt, kényelmes élethez? Megtalálta! Jászberény csendes, mégis frekventált részén kínálunk eladásra egy kiváló állapotú családi házat, amely minden igényét kielégíti.

Főbb jellemzők:

Tágas és világos élettér: A házba lépve egy tágas, napfényes étkező fogadja, amely közvetlen kapcsolatban áll a modern nappalival és a teljesen felszerelt konyhával. Ideális helyszín a családi összejövetelekhez és baráti találkozókhoz.

Praktikus elrendezés: A folyosón tovább haladva jutunk el a kényelmes hálószobákhoz, a modern fürdőszobához, valamint a praktikus gardróbszobához. A lakás elrendezése lehetővé teszi a kényelmes és funkcionális életvitelt.

Rendezett udvar: A gondosan karbantartott udvar zöld területe tökéletes pihenőhely a nyári napokon. A térkövezett udvar és terasz ideális lehetőséget nyújt a szabadtéri étkezésekhez és a családi grillezésekhez.

Felújított infrastruktúra: Az ingatlan új villamos és vízvezeték hálózattal rendelkezik, így ezek cseréjére nem lesz gondja. Az ingatlan esztétikailag is gyönyörű állapotban van, így tényleg csak személyre kell szabnia.

Kiváló lokáció: A ház Jászberény egyik legkedveltebb részén található, ahol minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető, beleértve az iskolákat, boltokat és szórakozási lehetőségeket.

Ez a ház tökéletes választás lehet azok számára, akik egy azonnal költözhető, modern és kényelmes otthont keresnek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Érdeklődjön most, és tekintse meg személyesen ezt a csodálatos otthont!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: koRRektotthon.hu
Kapcsolattartó: Béldi Barna
Hirdető telefonszáma: +36 20 775-6629
Honlap:
 
Képek