adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VII.kerület 
Thököly út 

Hivatkozási szám: 3469923
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3469923
Ingatlan adatai
Irányár: 49 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 134 091 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 44 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota:
Szobák száma: 1+1
Építés éve: -
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ezt az 1,5 szobás + galériás lakást elsősorban azoknak ajánlom, akik közel akarnak lenni a város impulzusához. Befektetésnek is kiváló lehetőség, hiszen az ingatlan jó állapota és nagyon kedvező frekventáltsága miatt könnyen bérbeadható. Amennyiben egyetemista gyermekének keres otthont az iskolai szemeszterekre, akkor ennél jobb megoldást aligha találna. Az évek során ugyanis az ingatlan ára emelkedni fog, így később az eladásából nemcsak az ingatlan vételára térül meg, hanem a tandíjból is valamennyi.

A lakásba belépve az előszobába érkezünk, ahonnan egy hangulatos panoráma nyílik a lakás többi helységeire és a galéria egy kicsiny részére. Az ingatlanban nagy százalékban fordul elő a faburkolat, ami kiváló harmóniában áll az előszoba kőburkolatának színével és mintájával. A lakás meleg, enyhe mediterrán árnyalatú hangulatát a fürdőszoba töri meg. Itt ugyanis a zöld és fehér árnyalatai uralkodnak. A nagyon igényesen felújított fürdő éke a zuhanykabin, amely alatt zuhanyozva úgy érezhetjük magunkat, mintha csak egy vízesés alatt lennénk.

Nekem nagyon tetszik, hogy a lakás ilyen egyedi. Nézze csak meg az egyszerre pratikus és hangulatos polcrendszert, amely a nappalit díszíti vagy az üvegtégla falat, amely a konyha és a jelenleg étkezőnek használt helyiség falait választja el! A galéria pedig tökéletes teret biztosít akár hálószobának, dolgozónak, de akár hobbi és művészeti tevékenységek gyakorlására is.

Közlekedés szempontjából is nagyon jó választás az ingatlan, hiszen karnyújtásnyira található a metró, vonat és a buszmegálló is. Az itt élők szeretik ezt a környéket, mert kényelmesen elérhető és elintézhető a vásárlásaink, fontos teendőink, akár pár percen belül. Frekventált elhelyezkedését tekintve egyetemek, iskolák, edzőtermek, gyógyszertár, posta, étterem, bevásárlási, szórakozási lehetőségek mind megtalálhatók a környéken. Még a sportolni, illetve kikapcsolódni vágyók is találhatnak maguknak a közelben fekvő Városligeti parkban teret, ahol kedvükre végezhetnek aktív sporttevékenységet vagy sétálhatnak. 

Vegye fel velem a kapcsolatot most, még mielőtt elkelne! Aki először ébred és telefonál, annak az álma válhat majd valóra!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Büki Immobilien
Kapcsolattartó: Bata Bettina
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-9504
Honlap:
 
Képek