adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XII.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3469568
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3469568
Ingatlan adatai
Irányár: 159 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 543 689 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 103 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 4
Építés éve: 1983
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
-96 m2 alapterület

-4 szoba + konyha-étkező 

-2 fürdőszoba

-14 m2 panorámás terasz 

-2,5 férőhelyes garázs ( 42m2 )

-17 m2-es tároló 

-közös óriási zöld udvar 

-csendes zöldövezeti környezet 

 

Ingatlan Helyszíne

XII. kerületben Kútvölgy és  Svábhegy között, nyugodt környezetben helyezkedik el az ingatlan, mégis könnyen megközelíthető a belváros, több busz is elérhető pár perc sétával, amivel 10 perc alatt elérhető pl. a Széll Kálmán tér, MOM park.  Ideális családok és azok számára, akik csendes, zöld övezetben keresnek otthont..

 

Épület Jellemzői

Az ingatlan egy hatlakásos, 1983-ban épült társasházban található, amely stabil szerkezeti állapotban van. Nemrég felújítások is történtek, lábazati felületek, járdák, kerítési alapok már kész vannak, és további munkálatok is tervben vannak. Hatalmas közös zöld kerttel rendelkezik, ahol a gyerekek tudnak játszani.

 

Lakás Jellemzői

A lakás 4 szobával rendelkezik, amelyből mindegyik külön nyílik a közlekedőről, így rendkívül praktikus elrendezésű. A tágas étkezőkonyhán kívül két fürdőszoba is található az ingatlanban, így duplakomfortos. A lakás jól megvilágított szobái kényelmesen bútorozhatók, akár nagyobb családok számára is. A konyhában és fürdőszobákban 1997-ben készült dizájn és szaniterek találhatók, amelyek még ma is jó állapotban vannak. A nagyobb hálószobák, az előszoba és a konyha beépített szekrényekkel rendelkeznek, biztosítva a praktikus tárolási lehetőségeket.

 

Műszaki Adatok

A lakás 2002-ben kapott új nyílászárókat, az erkélyek panorámás oldalán pedig emelő-toló-vasalatos ajtószárnyak találhatók. A fűtést és meleg víz ellátást 2017 óta egy zárt rendszerű kombi kazán biztosítja. A szobák radiátoros fűtéssel rendelkeznek, míg a hideg burkolatú helyiségekben padlófűtés található. A fürdőszobákban mindkét fűtési rendszer működik, így biztosítva a maximális kényelmet. A közös költség havonta 14.500 Ft, ami tartalmazza a hideg víz fogyasztását is, valamint 16.000 Ft-ot kell fizetni a ház megtakarítási alapjába. 

 

Parkolás

A lakáshoz tartozik egy 42 m²-es, saját tulajdonú garázs, amely 2,5 férőhelyes, automata ajtóval felszerelt, így kényelmes parkolási lehetőséget nyújt akár több jármű számára is, elektromos autó töltési lehetőség is kialakítható. Különálló ablakos 17 m2-es tároló is tartozik az ingatlanhoz. Ezek megvásárlása kötelező, összesen 20 millió Ft. 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Antal Orsolya
Hirdető telefonszáma: +36 70 703-3039
Honlap:
 
Képek