adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Dunaharaszti 
 

Hivatkozási szám: 3463020
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3463020
Ingatlan adatai
Irányár: 49 999 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 162 767 Ft
Típus: sorházi lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 43 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újszerű
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 152 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
FIATALOK – IDŐSEK - BEFEKTETŐK FIGYELEM!

Dunaharaszti, Fő útján, de mégis távolabb az út zajától, egy 2021-ben TELJES FELÚJÍTÁSON ÁTESETT 43m2 alapterületű, nappali + 1 hálós + 12m2 TERASSZAL, SAJÁT LEVÁLASZTOTT ELŐ ÉS HÁTSÓ KERTTEL rendelkező EGYSZINTES sorházi LAKÁS KEDVEZŐ ÁRON ELADÓ! A felújításkor minden cserére került a körítő falazaton és födémen kívül.

A lakáshoz tartozó SAJÁT KERT mérete 152 m2.

Elosztását tekintve: Egy kis fellépőről jutunk be a házba és egy tágas előszobába érkezünk (4,94m2) ahonnan nyílik egy ablakos kamra, tároló vagy akár gardrób funkciót ellátó helyiség (1,58m2), egy zuhanyzós fürdőszoba (3,98m2) , egy jó méretű hálószoba (9,54m2) és egy tágas amerikai konyhás nappali (22,88m2). A nappali terasz ajtaján jutunk ki a teraszra és a hozzá tartozó SAJÁT KERTBE. A lakás benapozottsága kiváló, egészen reggeltől késő délutánig kapja a napot.

A lakásban INFRA fűtés került kialakításra, mely minden helyiségben a padlóba, kivéve a hálószobát, ahol a mennyezetbe lett kiépítve. A meleg víz ellátást bojler biztosítja.
Az épület külső hőszigetelése 10 cm-es GRAFITOS homlokzati dryvit rendszer, a födém BETON födém, amelyre 25 cm-es ásványgyapot lett leterítve. A lakás nyílászárói MŰANYAG nyílászárók 3 RÉTEGŰ üvegezéssel, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.
A lakás KLIMATIZÁLT, a konyha GÉPESÍTETT, beépített mikró és mosogatógép is helyett kapott benne.
A nappaliban egy hőszigetelt lehajthatós padlásfeljáró található, a padlástérben a lakások egymástól gipszkartonnal elválasztásra kerültek, így tárolásra ez egy további lehetőség.
A terasz mellett kerti csap kialakításra került, ezáltal a kert öntözése megoldott.

Közlekedés: 10 perc sétányira vonat állomás, 1 perc sétányira a helyi járat és a Volán busz megállója mellyel 30 perc alatt a városba érhet. Bevásárlási lehetőség, iskola, gyógyszertár, dohánybolt sétával elérhető.

Fiataloknak és időseknek is kiváló választás, de befektetőknek is kitűnő lehetőség, havi 200 eft bérleti díjért azonnal kiadható.

További részletekért hívjon bizalommal!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Ingatlancorner Kft.
Kapcsolattartó: Bazsó Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36 70 603-3423
Honlap:
 
Képek