adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza 
 

Hivatkozási szám: 3462370
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3462370
Ingatlan adatai
Irányár: 280 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 558 882 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 501 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: 2017
Szintek száma: 2
Telekterület: 960 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Nyíregyháza szívében, forgalmas út mellett található ez a modern, 2017-ben épült, földszint + emeletes üzletház, melyet 2021-ben részben felújítottak. Az ingatlan impozáns megjelenése és elhelyezkedése tökéletes választás lehet befektetőknek, vállalkozóknak, kereskedelmi célú felhasználásra, de akár vendéglátói tevékenység számára is.

Az ingatlan főbb jellemzői:

Teljes alapterület: 501 m² (földszint: 242 m², emelet: 259 m²).

Telek mérete: 960 m², amely teljesen közművesített és 450 m² térkővel burkolt parkolóval rendelkezik.

Épület állapota: újszerű, modern technológiával épült, magas minőségű kivitelezéssel. Az épület könnyűszerkezetes, fém tartóvázas, a hőszigetelt vakolatú homlokzat és fémlemez fedésű tető kiemeli esztétikai megjelenését.

Fűtési rendszer: egyedi levegő hőszivattyús fűtés-hűtés, napelemekkel kiegészítve, így energiatakarékos megoldást biztosít.

Használati lehetőségek: az üzlettér és a kiszolgáló helyiségek földszinten és emeleten helyezkednek el, teljesen természetes megvilágítással, modern szellőzőrendszerrel és minden szükséges kényelmi szolgáltatással.

Extra szolgáltatások: kamerarendszer, tűzjelző, elektromos kapu, térvilágítás, modern riasztórendszer.

Megközelíthetőség: az üzletház könnyen elérhető gépkocsival, illetve közvetlen buszmegálló (350 m), valamint a vasútállomás is mindössze 1,5 km-re található. Az M3 autópálya felhajtója 6 km-re helyezkedik el.

Lokáció és környezet:

Az ingatlan a város egyik legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi övezetében található. A környéken számos kereskedelmi egység, vendéglátóhely, panzió és a turisták által kedvelt Sóstófürdő található. A terület ideális választás üzleti célú felhasználásra, köszönhetően a magas gyalogos- és gépjárműforgalomnak.

Befektetési lehetőségek:

Az ingatlan az üzleti élet központjában található, és az új tulajdonos számos fejlesztési lehetőséget is kihasználhat. Az ingatlanban rejlő potenciált jól mutatja, hogy az elmúlt években a környék folyamatosan fejlődött, és több nagy beruházás is elindult.

További részletek az ingatlanról:

A földszinti alaprajz szerint a 103 m²-es bemutatóterem tágas és világos, ideális kiállítóteremként vagy ügyféltérként. Továbbá, a szint két külön bejárattal rendelkező pénztári teret, tároló helyiségeket és szociális blokkot is magában foglal, amely biztosítja a munkavállalók kényelmét.

Az emeleti alaprajz több irodahelyiséget tartalmaz, valamint egy nagyobb, 132 m²-es raktárt. A modern elrendezés lehetővé teszi a hatékony térkihasználást, így az emelet irodai célra vagy akár raktározásra is alkalmas.

Parkolási lehetőségek:

A terület 450 m² térkő burkolattal ellátott parkolót kínál, amely több autó számára biztosít helyet, ami különösen fontos a nagy forgalom kiszolgálására tervezett ingatlan esetében.

Eladási ár: Nettó 280 millió forint 

A hirdetésen látható fénykép csak illusztráció!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Smile Ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Reichert Róbert
Hirdető telefonszáma: +36 30 983-9036
Honlap:
 
Képek