adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Mogyoród 
 

Hivatkozási szám: X3461478
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3461478
Ingatlan adatai
Irányár: 100 250 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 895 089 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 112 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 2+2
Építés éve: 2024
Szintek száma: -
Telekterület: 564 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Új, lakóingatlanunk Pest megye egyik felkapott környékén, Mogyoródon található. Az exkluzív ingatlan egyedi tervezésű, modern és világos, prémium kivitelezéssel fog épülni. Az amerikai konyhás, kertkapcsolatos lakás tágas nappalival rendelkezik, így ideális választás fiatal felnőttek számára. Az ingatlan állapota új építésű, így tehermentes és bővítési lehetőséget biztosít a jövőben. A telek mérete 564 nm, így a zöld otthon élményét is garantáljuk. Jelenleg a telek területén gyönyörű fenyőfák és termő gyümölcsfák adnak árnyékot. A terület egykor enyhén lejtős volt, de terasz kialakításával és pár lépcsőfokkal szintbe hozták. A felső szinten beton alap lett létrehozva, mely alapot adhat egy későbbi épületnek. Jelenleg konténerház áll rajta, melynek elszállítása megállapodás tárgyát képzi. A terasz alatt berendezésre került egy kb. 10m2-es pince, mely korábban nyárikonyhaként, raktárként funkcionált.
A telek hátsó részén egy megkezdett téglaépület áll, mely befejezése esetén kiváló melléképület válhat belőle, de igény esetén lebontásra is kerülhet. Az Újépítésű családi háznál a fűtés gázkazán biztosítja, a napelemek pedig környezetbarát megoldást jelentenek. A lakás nem bútorozott, így az új tulajdonos saját ízlése szerint rendezheti be. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a közlekedési csomópontok közelében található. A Gödöllői út könnyen megközelíthető, így autóval is könnyen elérhető. A környék ellátottsága kiváló, így minden szükséges szolgáltatás megtalálható a közelben. A lakásban két hálószoba és két félszoba található, így akár Home Office-nak is kiválóan alkalmas.
Az egész ház a kényelem, a luxus és az energiatakarékos megoldások jegyében lett tervezve, ezáltal más technológiákhoz képest rendkívül költséghatékony.
Az Ingatlant a Felépítlem.com csapata valósítja meg, a legköltséghatékonyabb és legmodernebb technológiákkal.

Műszaki Tartalom:

Alapozás:
0,45 m szélességben és 0,9 m mélységben, 12mm betonacél 8mm-es
kengyel betonacél. A betonozás sávalapban C16 20 KK betonnal történik.
Lábazat: Zsalutégla
Szigetelés: 1 rtg. 4mm-es bitumenes szigetelés
Külső teherhordó falak: POROTHERM 30 N+F
Válaszfalak: POROTHERM 10 N+F
Födém: Ácsolt Fa födém láng-, rovar- és gombamentesítővel kezelve!
Hőszigetelés: Az épület padlójának hőszigetelése 10 cm AT-N100 lépésálló hőszigeteléssel készül.
Prémium minőségű laminált padló.
Minőségű beltéri szobaajtók.
3 rétegű 7 kamrás nyílászárók.
Konnektorok, kapcsolók, relédoboz, teljesen kiépített elektromos és vízhálózat.

A fürdőszoba modern és praktikus, a parkolóhely pedig az udvarban biztosított, fedett/nyitott parkoló opcionálisan választható. Az ingatlan panorámája szintén lenyűgöző. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás családoknak is. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően könnyen elérhetőek a környező városok és települések. Ha kérdése merülne fel az ingatlannal illetve a kivitelezéssel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot bizalommal. A célom az, hogy az Ön igényeinek megfelelő ingatlant tudjak biztosítani, így bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Balogh Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5733
Honlap:
 
Képek