adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Budaörs 
 

Hivatkozási szám: 3461469
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3461469
Ingatlan adatai
Irányár: 770 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 540 000 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 500 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
EMELET--> LAKRÉSZBŐL ÁLL!!!
1. FÖLDSZINT----> ÉTTEREM!!!!
2. FÖLDSZINT--->MŰKÖDŐ BEJÁRATOTT AUTÓ MŰHELY!!!!

Ajánlom BEFEKTETŐKNEK ÉS CSALÁDOSOKNAK, mivel az AUTÓMŰHELY SZERELŐAKNÁVAL aktívan üzemel és havi 1 Mio Ft-ot termel. A műhely 91,93 m² alapterületű és fűtött, így készen áll a folyamatos működésre. Ezen kívül az éttermi részt vagy kiadja, vagy üzlethelyiségként (szépségszalon, fogászat, stb.) adja ki, ami szintén bevételi forrást termel! Kiváló lehetőség üzleti vállalkozásoknak! Budaörs felkapott környékén, központi elhelyezkedésű, rendezett kerttel körülvett exkluzív ingatlan várja új tulajdonosát. Az utcai bejáratos 500 nm-es családi ház és 2 db üzlethelyiség Pest megyében, a Budapesti úton található, ahol a kitűnő közlekedési csomópontoknak köszönhetően könnyen megközelíthető. Az ingatlan nagy belmagasságú, világos, kandallós, egyedi tervezésű és hegyvidéki elhelyezkedéssel rendelkezik. A terasz mérete 56 nm, a parkolóhelyek teremgarázsban ami egyben a műhely is, ahol 3 férőhely áll rendelkezésre, míg a belső udvaron több mint 10 gépjármű kényelmesen parkolhat. Az ingatlan jó állapotú, házközponti fűtéssel és egyedi mérőrendszerekkel rendelkezik, valamint SZOLÁR-ENERGIA szolgálja a komfortot (40-50db napelem 12 kWh). A környék ellátottsága kiváló, üzleti negyedben található, ahol bővítési lehetőség is adott. A zöld otthonok kedvelőinek pedig fontos információ lehet, hogy az ingatlan kertkapcsolatos, számos gyümölcsfával, és kerti tároló is található rajta. Budaörs az egyik legjobb városa a Budapesti agglomerációnak.

Az Ingatlan 1980-ban épült, azóta folyamatosan karbantartott, a ház homlokzata és erkélye márványlapokkal van kirakva, a nyílászárók alumíniumból készültek, termál duplaüveggel vannak ellátva.
Belmagasság: az emeleti nappaliban 5,5m és a többi helyen 2,8m.
TEHERMENTES, 1 HÓNAP UTÁN BEKÖLTÖZHETŐ
a bútorok külön a megegyezés tárgyát képezik

Emeleti Lakórész:

Alapterület: 157,93 m²
Panorámás terasz: 45,35 m²
Erkély: 3 m²
Szobák száma: 5
Nappali: Tetőtérrel és Loft stílusban kialakítva, 5,5 m belmagassággal, ami tágas és világos térérzetet biztosít.
Fürdőszoba: Nyílt légterű, modern kialakítással.
Kandalló: Hangulatos központi helyen, amely a téli hónapokban is varázslatos otthont biztosít.

Nagyon jó infrastruktúrával, jó lakóközösséggel, fürdővel és uszodával, sportolási lehetőségekkel, országos szinten elismert gimnáziummal és több cégközponttal rendelkezik. Cukrászdák, éttermek a közelben. A villa a városon belül nagyon jó lokációban található, egyszerre csendes és nyugodt környezetben, viszont közeli összeköttetésben a XI. és XII. kerületek és onnan a belváros, illetve az M1/M7/M0 autópályák irányába.
Buszmegálló a közelben: 40, 40B, 88, 88A, 140, 140A, 188, 240, 767, 940, 972, 972B.

A végén pedig szeretném hangsúlyozni, hogy ügyfeleim bizalommal kereshetnek kérdéseikkel kapcsolatban, és szívesen állok rendelkezésükre az ingatlan megtekintése és további információkért. Ez az ingatlan egy igazi gyöngyszem, amely tökéletes választás lehet mindazok számára, akik prémium minőségű otthont keresnek, vagy jövedelmező üzleti lehetőségeket kívánnak kiaknázni. Kérjük, ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velünk további információkért és az ingatlan megtekintéséért!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Balogh Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5733
Honlap:
 
Képek