adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, III.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3454122
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3454122
Ingatlan adatai
Irányár: 54 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 125 000 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 48 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2
Építés éve: 1971
Szintek száma: 10
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Eladó budai panorámás 2szobás lakás Óbudán!

 

Eladásra kínálunk egy 46 négyzetméteres, 10. emeleti, két szobás lakást Budapest 3. kerületében  Óbuda frekventált részén. Az ingatlan átlagos állapotú, így kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnék saját igényeik szerint felújítani új otthonukat.

Ház jellemzői:

A lakás egy 10 emeletes lifttel rendelkező tiszta és rendezett panelház legfelső emeletén helyezkedik el. Kedvező tájolása miatt közvetlen panorámás kilátást kínál a budai hegyekre.

Lakás jellemzői:

A lakás legnagyobb előnye a páratlan panorámás kilátás, amely a városra és a környező hegyekre nyújt kilátást, így a mindennapi életet is különlegesebbé varázsolja. Az ingatlan jó elosztású, a két szoba tágas és világos. Ideális választás lehet pároknak, kisebb családoknak vagy befektetőknek is. Korábban felújításon esett át jelenlegi kialakítását ekkor nyerte el. Kialakításra került egy tágas nappali, egy nagy méretű hálószoba amihez egy beépített loggia is tartozik illetve egy konyha, fürdőszoba és mellette WC helység. 

Környék, közlekedés:

A helyszín közlekedési szempontból is kiváló 100 méteren belül található buszmegálló illetve autóval is 10 perc alatt elérhető a belváros. Közelben találhatók bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák illetve pár perc séta távolságra orvosi rendelő, gyógyszertár.

Parkolás:

Parkolásra közterületen van lehetőség, lakcím kártyával ingyenes parkolási lehetőség igényelhető háztartásonként két autóra.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Szlifka Balázs
Hirdető telefonszáma: +36 30 701-1203
Honlap:
 
Képek