adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VI.kerület 
Felső erdősor 

Hivatkozási szám: 3454032
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3454032
Ingatlan adatai
Irányár: 55 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 363 415 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 41 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 2
Építés éve: 0000
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó egy 41 m²-es, teljes körűen felújított lakás Budapest 6. kerületében, a Felső erdősor utcában. Az ingatlan nappali + hálós elrendezésű, így praktikus otthont kínál egyedülállóknak, pároknak, vagy akár befektetési célra is. A felújítás során a lakás modern és igényes megjelenést kapott, beleértve az új, hő- és hangszigetelt nyílászárókat is, amelyek biztosítják a csendes, kényelmes életet.



A lakás egy jó állapotú társasházban található, amelyben rendezett lakóközösség és karbantartott közös terek várják az új tulajdonost. A közös költség 27.200 Ft, amely tartalmazza a fűtés díját is, így a rezsiköltség kedvező és kiszámítható.



A környék infrastruktúrája kiváló: a Városliget közelsége zöld környezetet és kikapcsolódási lehetőséget biztosít, míg a Teréz körút, az Andrássy út és a Nyugati pályaudvar közelsége révén a belváros kényelme könnyen elérhető. A közlekedés szempontjából is ideális helyen van, hiszen a 4-es, 6-os villamos, valamint a földalatti és buszjáratok is gyorsan elérhetők.



Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik egy modern, azonnal költözhető otthont keresnek Budapest szívében, vagy befektetési lehetőséget keresnek a város egyik legjobb helyén.



A hirdetés tájékoztató jellegű.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: IL Settimo Kft.
Hirdető telefonszáma: +3613510446
Honlap:
 
Képek