adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Dunakeszi 
 

Hivatkozási szám: 3446430
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3446430
Ingatlan adatai
Irányár: 59 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 855 714 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 70 m2
Fűtés: -
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 4
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Dunakeszin, 4 emeletes panel ház földszinti, nappali+3 hálószobás frissen felújított lakása eladó. A lakás 70 négyzetméteres nagyon jó elosztású, a szobák mindegyike külön nyílik, a konyha-étkező tágas, a WC külön helyiségben található. Az ingatlan tájolása kelet-nyugati, így reggel és délután is napsütötte. 

A 2021-ben történt teljeskörű felújítás során a teljes épületgépészet (víz, villany,csatorna hálózat) cserélve lett, új radiátorok, új külső- belső nyílászárók kerültek be, redőny és szúnyogháló is felszerelésre került, 2 db hűtő-fűtő klímát is beszereltek. Természetesen minden burkolat és szaniter is újra let cserélve. A konyha igényes bútorokkal és gépekkel felszerelt, melyek a vételár részét képezik. 

Az épület elhelyezkedése nagyon jó, a Casalgrande tér 1 perc sétával elérhető, ahol üzletek, szolgáltatások, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő is található. Közvetlenül a ház előtt és mögött is park található így az ablakok zöldre néznek. Gyártelepi vasútállomás 10 perc sétára található. A földszinten az egyetlen lakás céjára használt ingatlan (a másik lakás magán orvosi rendelő). Jó lakóközösséggel bíró társasház, tartozás nincs, megtakarítás van. Alacsony rezsi és alacsony közös költség jellemzi a fenntartást. 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Dunakeszi Ingatlanközpont
Kapcsolattartó: Lovack Tamás
Hirdető telefonszáma: +36 20 559-3395
Honlap:
 
Képek