adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Újfehértó 
 

Hivatkozási szám: 3438738
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3438738
Ingatlan adatai
Irányár: 24 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 332 000 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 75 m2
Fűtés: -
Állapota: építés alatt
Szobák száma: 4
Építés éve: 1985
Szintek száma: -
Telekterület: 1 199 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó Újfehértón, egy 2021-ben belső felújításon átesett, 75,5 nm-es, tégla falazatú családi ház Újfehértó egyik csendes, forgalomtól mentes zsákutcájában. Az ingatlan ideális választás azoknak, akik egy nyugodt környezetben keresik új otthonukat.

 

A ház belső tereit modernizálták: a teljes villany- és vízvezeték rendszert kicserélték, valamint új, műanyag nyílászárókat építettek be. A 2+2 fél szoba tágas és jól kihasználható, a ház betonfödémmel rendelkezik, így a tetőtér könnyen beépíthető, bővítési lehetőséget biztosítva. A belső burkolatok az új tulajdonos választhatja ki. 

 

A ház kertkapcsolatos, a telken fúrott kút és ipari áram is rendelkezésre áll, ami különösen vonzó lehet azok számára, akik mezőgazdasági vagy műszaki tevékenységet terveznek. Bár a gáz nincs bevezetve, a kiállások már ki vannak alakítva a házon belül, és a gázcsonk is a telken található, így a gáz bekötése egyszerűen megoldható.

 

Ez a ház tökéletes választás mindazok számára, akik egy jól felújított ingatlant keresnek Újfehértón, és a további bővítés lehetősége is vonzó számukra.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségen!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Elements Group
Kapcsolattartó: Petró Anita
Hirdető telefonszáma: +36 20 331-1904
Honlap:
 
Képek