adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VIII.kerület 
Népszínház utca 

Hivatkozási szám: 3395124
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3395124
Ingatlan adatai
Irányár: 62 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 103 509 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 57 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 6
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Olyan otthont keres, amely azonnal bevételt hoz és egyben lenyűgöző atmoszférát nyújt? Ne keressen tovább – megtalálta álmai lakását!

Ez a Blaha Lujza tér közvetlen közelében található, 57 m²-es, két külön nyíló szobás, galériás amerikai konyhás otthon minden igényt kielégít. Itt igazán otthon érezheti magát, ahol egyaránt kényelmesen elfér a barátok társasága, és a nap végén nyugalomban hajthatja álomra a fejét. A galériás hálószoba akár dolgozószobának is átalakítható, így a lakás minden négyzetmétere értéket képvisel.

A lakás teljeskörű felújítása 2020-ban fejeződött be, így Önnek semmilyen teendője nincs: az új villany- és vízhálózat, az energiatakarékos műanyag nyílászárók, valamint a modern álmennyezet világítással mind a kényelmet és az esztétikát szolgálják. Teljes bútorzatával ez az ingatlan azonnal kiadható Airbnb-re is, így gyors bevételi lehetőséget biztosít. Kialakításának köszönhetően akár nyolc fő kényelmes elhelyezésére is alkalmas – ideális nagyobb társaságoknak, de egy 4 fős család számára is tökéletes választás.

Ha Ön egy olyan otthonra vágyik, amely azonnali bevételi forrást és egyben meghitt, modern lakóteret kínál, akkor hívjon még ma! Várja Önt ez a varázslatos lakás, hogy valódi otthont vagy jövedelmező befektetést teremtsen belőle.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek