adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XIV.kerület 
Szervián u. 

Hivatkozási szám: 3297086
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3297086
Ingatlan adatai
Irányár: 35 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 986 111 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 36 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: építés alatt
Szobák száma: 1
Építés éve: 1955
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Folyamatban van ennek a kis zuglói otthonnak a felújítása. A nyílászárók már ki lettek cserélve műanyag ablakokra. így a lakás világosabb és energiatakarékosabb lett. A szobába már meg lett véve a laminált parketta is. Viszont az eladó korára tekintettel már nem tud több energiát bele fektetni a felújításba. Illetve ezen a ponton az új tulajdonos saját képére tudja formálni a lakást. A csövek cserélve lettek, ám a vezetékek felújításra várnak, így ez a lakás modernizálása még teljesebb lesz.

A lakás varázslatos zöld övezetben fekszik, így a nyugalom és a friss levegő garantált. Mégis, minden, amire szüksége lehet, könnyen elérhető a közelben. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a parkra, így minden évszakban élvezheti a természet szépségeit.

A lakás kiváló lehet befektetésnek, hiszen a környéken sokan keresnek kiadó lakásokat. Vagy akár ideális lehet Pesten egyetemet kezdő gyermeknek az iskolakezdésre felújítani. Valamint fiatal párok első otthonaként is optimális.

Amennyiben Ön szeretné befejezni ezt az otthont a saját ízlése szerint, és szeretne egy olyan környéken lakni, ahol a városi élet és a természet közelsége tökéletes harmóniát alkot, ne habozzon! Hívjon egy megtekintésért, hogy mielőbb megvehesse ezt a lakást!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek