adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Baranya megye, Pécs 
 

Hivatkozási szám: 3265867
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/3265867
Ingatlan adatai
Irányár: 73 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 246 633 Ft
Típus: ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 300 m2
Fűtés: vegyes tüzelés
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: 2006
Szintek száma: 2
Telekterület: 1 010 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Pécsett, ipari területen található, frekventált helyen, szolgáltató cégek, üzletek közvetlen környezetében elhelyezkedő, kiváló állapotú épület együttest telephellyel együtt kínáljuk megvételre.

Az 1010 nm telek szinte teljesen aszfaltozott, 2 oldalról is lehetséges gépjárművel behajtani, ez megkönnyíti az áru rakodást. A főépület mellett még további 3 melléképület, valamint 1 igényes állapotú iroda épület és raktár található. A főépület belső két szintes kialakításával, a térben a termelő, gyártó, vagy szolgáltató tevékenység végzés gazdaságosabb, jobban átláthatóbb, ezáltal hatékonyabb. A teljes épületet melegét 80 kw-os vegyes tüzelésű kazán biztosítja. természetesen az ipari áram bevezetésre került és közművesített a telek.

Az üzemi épület és két további épület bármilyen szolgáltató, gyártó, termelő tevékenység végzésre alkalmas, a déli elkerülő út közelsége, és az autópálya miatt kiváló alternatíva.

Nekem a legjobban az tetszik a telephelyben, hogy a sok épület helyezkedik el ott, ezért széles skálán mozog a gyártási tevékenységek lehetősége, valamint hogy egy olyan üzemi épület található, ahol a felső szint akár állandó ott lakásra is alkalmas lehet.

Minden olyan cégnek ajánlom, aki olyan telephelyet keres, amelyet a saját igényei szerint alakíthat ki.

A feltüntetett ár bruttó ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A képeklen szereplő berendezési eszközöket, gépeket a vételár nem tartalmazza.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Büki Immobilien
Kapcsolattartó: Kocsis Attila
Hirdető telefonszáma: +36 30 550-3646
Honlap:
 
Képek