adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, IX.kerület, József Attila lakótelep 
Pöttyös utcai metrómegállónál 

Hivatkozási szám: X2949297
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2949297
Ingatlan adatai
Irányár: 49 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 924 528 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 53 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: 1980
Szintek száma: 10
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
FELÚJÍTOTT– GYORSAN KÖLTÖZHETŐ-PÖTTYÖS UTCAI METRÓMEGÁLLÓNÁL (100 m)



IX. József Attila-lakótelepen, rendezett társasház 3. emeletén, 53 nm-es, szép állapotú, remek beosztású, 2 szobás, erkélyes, igazán barátságos lakás eladó. Az ingatlan teljeskörű FELÚJÍTÁSON esett át, mind műszakilag mind esztétikailag ki lett cserélve minden (vezetékek, burkolatok, nyílászárók.



A nappali klímával felszerelt, DNY-i fekvésű világos. A remek beosztásnak köszönhetően külön helyiségben van a fürdő és a Wc, az előtérben pedig kényelmesen van hely a cipőknek, kabátoknak, nem is beszélve a praktikus beépített előszoba bútornak! A rezsi kedvező, a közös költség 9600 Ft.A fűtés általánydíja mindössze 11.000 Ft, vízórás a lakás.



A társasház rendezett állapotú, folyamatosan karbantartott. Az infrastruktúra kiváló, a lakótelepen rengeteg bevásárlási lehetőség és szolgáltatás megtalálható: Lidl, SPAR, DM, Posta, bölcsöde, óvodák, iskolák, egyetem (ELTE Bárczi), patikák, orvosi rendelők, futópálya, jégpálya, rengeteg játszótér.



A környék közlekedése is nagyon kedvező. Az Pöttyös utcai metrómegálló gyalog csupán 100-m-re, de a közelben áll meg szintén a 3-as, 37-es, 69-es villamos és a 181-es, 281-es, 254E busz is köszönhetően a belváros 15-20 percen belül elérhető tömegközlekedéssel.



A vételárban a beépített bútorok az ár részét képezi! Ugye, hogy jól hangzik? Ezt a lakást szívből ajánlom azoknak, akik nem szeretnének a felújítással bajlódni és csak bőrönddel szeretnének költözni! Előre egyeztett időpontban, rugalmasan megtekinthető! Ha szimpatikusak az Ön számára a leírtak és szívesen megnézné, esetleg valamire nem kapott választ és kérdése van, keressen bizalommal elérhetőségeimen, akár hétvégén is!



Díjmentes, banksemleges hiteltanácsadót és a vásárlás zökkenőmentes lebonyolításához korrekt, kedvező áron dolgozó ingatlan szakjogászt biztosítunk!
Képek