adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Veszprém megye, Tapolca 
 

Hivatkozási szám: X2949281
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2949281
Ingatlan adatai
Irányár: 28 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 527 778 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 54 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2
Építés éve: 1970
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Tapolca nyugati részén a Dobó István lakótelepen eladó egy 4-emeleti két szobás 54nm-es tégla lakás.
Környékről:
Az ingatlan a Balaton északi partjától mindössze 7km-re található nagyon kellemes, szép kisvárosi környezetben. A családosok által is kedvelt lakótelep sok zöld területtel és parkokkal tarkított terület ahol ingyenes a parkolás és bőven akad hely. Közelében megtalálható óvoda, általános iskola, játszóterek, bevásárló központ strand. A lakás ablakaiból látni a Zalahalápi hegyet, a Bakony délnyugati nyúlványát, Hegyesdi hegyet, a Csobáncot, a Gulácsi hegyet, és a Szentgyörgy hegyet, tisztább időben a Balaton is látható egyszóval a lábunkat sem kell kitennünk ha panorámára vágyunk. Tapolca egyike azon településeknek Magyarországon ahol a jó infrastruktúra mesébe illő környezettel társul így tökéletes választás azoknak akik élnek halnak a természeti kincsekért, mégis igénylik azt hogy minden elérhető közelségben maradjon.

Lakásról:
Jó állapotú tégla építésű társasház 4. emeletén található, közepes állapotú két szobás erkélyes lakás. Az ingatlan K-NY tájolású az ősfás környezet ellenére jó a benapozódása. A lakás fűtését gáz konvektorok biztosítják, idén bőven belefért a kedvezményes határba. A lakáshoz tartozik még egy 4nm-es önálló tároló. Az ingatlan erkélye kellően tágas egy kellemes nyár esti borozgatáshoz. Az ingatlan jelenlegi állapotában is használható, de egy kis felújítást követően nagyon kellemes fiatalos lakássá alakítható hogy kerek egész legyen az északi parti életérzés.

A képeken látható Trófea gyűjtemény igény esetén külön megvásárolható.
Ha elege van a zajból és a rohanásból, vagy esetleg egy olyan ingatlant keres a Balaton közelében ahova bármikor el menekülhet de nem szeretne kerti munkálatokkal bajlódni, hívjon bátran.
Képek