adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Budaörs 
Budaörs 

Hivatkozási szám: 2948833
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2948833
Ingatlan adatai
Irányár: 34 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 830 952 Ft
Típus: házrész
Kategória: eladó
Alapterület: 42 m2
Fűtés: gáz
Állapota: újszerű
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 2010
Szintek száma: 2
Telekterület: 25 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Újszerű sorház kedvező áron!!!



Budaörs Kertváros részén csendes mellékutcában eladó egy újszerű 3 lakásos sorház egyik, nettó 42 m2-es lakása, kb 25 m2-es saját kerttel.



A sorház 2010-ben épült, szép ízléses fagerendás födémmel. A téglafalak 10cm-es dryvit szigeteléssel rendelkeznek, a tetőn pedig minőségi Lindab lemeztető található.

A lakás kiváló állapotú, kialakítása során új víz és villanyvezetékekkel, új burkolatokkal, új radiátorokkal lett felszerelve, melyek fűtéséről gázkazán gondoskodik. A lakás rezsije rendkívül kedvező, sorház révén két oldalról is „körbefűtött”!



Elosztását tekintve a földszinten egy amerikai konyhás nappali, egy kádas fürdőszoba, valamint egy különálló mellékhelyiség, a felső szinten pedig 2 félszoba került kialakításra.

A lakáshoz tartozó hangulatos kis kert igény szerint 1 autó parkolására is lehetőséget nyújt. Ideális lehet egy fiatal pár független életének elkezdéséhez akár kisgyermekkel vagy egyedülálló személynek kisállattal.



A környék amellett, hogy csendes kertvárosi, mégis rendkívül kedvező tömegközlekedéssel és infrastruktúrával rendelkezik, pár percnyi séta távolságra van számos kék busz (40, 40E, 287, 172, 173, 940) és volánbusz megállója is közel az M1 – M7 autópályákhoz.

A közelben találhatóak iskolák, óvodák, Budaörsi Városi Uszoda, Sportcsarnok, Strand valamint sok bevásárlóközpont, üzlet (pl. Auchan, IKEA, MediaMarkt, Aldi, Mömax, Diego, Tesco).



Az ingatlan per- és tehermentes.
Képek