adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, XV.kerület, Pestújhely 
Pestújhely 

Hivatkozási szám: 2948030
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2948030
Ingatlan adatai
Irányár: 59 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 599 000 Ft
Típus: házrész
Kategória: eladó
Alapterület: 100 m2
Fűtés: -
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 1+5
Építés éve: 1930
Szintek száma: -
Telekterület: 520 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, SZTÁRAI MIHÁLY TÉR KÖZELÉBEN, ELADÓ EGY 100 M2-ES, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI+5 HÁLÓSZOBÁS, 2022-BEN TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT HÁZRÉSZ, 520 M2 KERTTEL, GARÁZZSAL, TÁROLÓVAL, AUTÓBEÁLLÁSI LEHETŐSÉGGEL.

A KÖRNYÉK:

Pestújhelyen, családi házas környezetben, kiváló közlekedésnél, preferált környéken, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Téglaépítésű, 1940-es években épült, masszív ház. Saját kapubejáró és teljesen szeparálható kert tartozik a házrészhez. Az udvarban ezen kívül csak egy másik házrész található, így lényegében kétlakásos az udvar.

A HÁZRÉSZ JELLEMZŐI:

2022-ben teljesen fel lett újítva mind műszakilag, mind esztétikailag. Újak a villany-víz-és gáz vezetékek, illetve álmenyezet került beépítésre energiatakarékos spotlámpákkal. A főfalakat meghagyták, ezen belül viszont a tereket ideálisabban rendezték át. 2 fürdőszoba, 5 hálószoba, 2 gardrób, egy hatalmas amerikai konyhás nappali, dolgozó rész került kialakításra. A szobák, a közlekedők, illetve a nappali laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek. A fűtést egy elektromos kazán biztosítja, ennek köszönhetően havi szinten a fűtés díja körülbelül 40.000 Ft. Tartozik hozzá egy fedett garázs, illetve táróló helyiségek is találhatóak a kert végében. A kert szeparálható, kizárólagos használatú.

ELRENDEZÉS:

- 5 félszoba

- amerikai konyhás nappali

- 2 fürdőszoba

- közlekedők

- dolgozó

- előszoba

- tároló

- garázs

KÖZLEKEDÉS:

A közelben a 124 busz (Bosnyák tér) 231 busz közlekednek.

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

IRÁNYÁR: 59,9 M FT

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.



Várjuk hívását munkanapokon 09:00-19:00 óra között.



Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.
Képek