adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Fót 
 

Hivatkozási szám: 2947974
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2947974
Ingatlan adatai
Irányár: 127 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 976 923 Ft
Típus: sorházi lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 130 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 4
Építés éve: 2011
Szintek száma: 2
Telekterület: 505 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: riasztó, hőszigetelés, klíma, amerikai konyha, öntözőrendszer
Részletes leírás
Megvételre kínálok Fótliget lakóparban egy 4 szobás 130 nm-es sorházat, garázzsal és +1 kocsibeállóval, 100 nm-es privát kerttel.



Fótliget lakópark egy zárt lakóközösség, 0-24 portaszolgálatot biztosít az ott lakók nyugalmáért. Lakóparkban gyerekek és felnőttek számára is van kikapcsolódási legtőség, park és játszótér formájában.





Az ingatlan 2011-ben épült, a jelenlegi tulajdonos az első lakója. DK-i fekvésű. 30-as téglából épült 10 cm szigetelést kapott. A sorház 3 házból áll, középső ingatlant kínáljuk most megvételre. A kertkapu és a garázskapu is elektromosan nyitható. A garázsban van kialakítva jelenleg a mosókonyha is. A ház távvezérlésű riasztóval felszerelt. A kert automata öntözőrendszerrel ellátott, aminek a vízellátottságáról a Fótliget lakópark gondoskodik, szinte ivóvíz minőségű. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, a hidegburkolatok alatt mindenhol padlófűtés van. A nyári meleg napokon pedig 2db klíma teszi a dolgát, egy az alsó szinten, egy pedig az emeleten. Az ingatlan egészében led világítás van, a nyílászárók pedig elektromos alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, kivéve a fürdőszobában, szülői hálóban és a gyerekszobában. Ott manuális.



Az ingatlanba lépve tágas előszoba fogad minket (5.49 nm), jobbkézre van a konyha (7.6 nm), balra pedig egy vendég mosdó kézmosóval (2.39 nm) a garázson (18 nm) keresztül is be tudunk jutni az előtérbe. Egyenesen tovább haladva a nappaliba érkezünk (29 nm). Innen lehet felmenni az emeletre illetve a teraszon át a kertbe. Ahol a nagyméretű szaletli is található.



A lépcsőn ha felmentünk a közlekedő itt is tágas (6.5 nm), Innen nyílik az összes helyiség. Velünk szemben a gardrób (2.7 nm), jobbra az első szoba a szülői háló (17.8 nm). Jobbra a második ajtó a fürdőszoba (6.76 nm). Baloldalon az első ajtó az erkélyes szoba (12.6 nm+5 nm erkély), a második ajtó a gyerekszoba jelenleg (11.76 nm).



Az erkélyes szobából lehet felmenni a fafödémes padlásra.





Az ingatlanban lévő bútorok nagyrésze az ár részét képezik.





Finanszírozás:

Az ingatlan TEHERMENTES, adásvételt követően gyorsan birtokba vehető! (Hitelintézet közreműködésével is megvásárolható!)



Környék:

A Lakópark területét viszonylag egyenes vonalú telekhatárok határolják: a főút felőli oldalon (déli oldal) a telekhatár hossza kb. 726 m, a nyugati oldal hossza kb. 710 m, az északi oldalé kb. 750 m, a legrövidebb keleti oldala kb. 470 m. A Lakópark teljes alapterülete 450.440 m2A Lakópark kerítéssel körbekerített, zárt.





Közlekedés:

Fótliget a főváros és Fót között kiépült Fóti út és a Mogyoródi-patak között, a 2102-es számú főközlekedési út mentén, Fót településközponttól délnyugati, az M0 autóúttól északkeleti irányban helyezkedik el. Távolsága Budapest közigazgatási határától megközelítőleg 4 km, Fót Várostól 2 km. Az M3-as autópálya legközelebbi lehajtója kb. 3 km távolságra, az M0 autóút kb. 2,5 km-re, az M2-es autópálya kb. 4,5 km-re húzódik az ingatlantól. Budapest irányából a terület az M3-as autópályáról, a Váci útról és az M0 autóútról is könnyen megközelíthető. Tömegközlekedéssel az Árpád hídtól, valamint Újpest városkapu és Újpest városközpont megállókból induló helyközi járatokkal juthatnak el Fótligetre. A helyközi busz megállói Budapest és Fót irányába a terület főportájánál találhatóak.
Képek