adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, XV.kerület, Rákospalota 
Rákospalota 

Hivatkozási szám: 2943597
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2943597
Ingatlan adatai
Irányár: 84 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 964 773 Ft
Típus: sorházi lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 88 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3+1
Építés éve: 1930
Szintek száma: 1
Telekterület: 167 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
XV. KERÜLETBEN: ZUGLÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN, ELADÓ EGY 88 M2, TELJESEN FELÚJÍTOTT, 4 SZOBÁS, DUPLAKOMFORTOS SORHÁZ, 167 M2 TELEKKEL, FEDETT TERASSZAL, PINCÉVEL, PADLÁSSAL, GARÁZZSAL, SZEPARÁLT 167 M2 KERTTEL!



A KÖRNYÉK:

Rákospalotán jó szomszédsággal, kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Téglaépítésű, 1930- ban épült, szerzetileg masszív, 4 lakásos társasház/sorház, a tetőt 10 éve újították fel.

A SORHÁZ JELLEMZŐI:

A lakásban jelenleg tágas nappali, 3 szoba, gardrób /dolgozó szoba, konyha, előtér, közlekedő, 2 fürdőszoba és fedett terasz áll rendelkezése. Pár éve a teljes víz- és villanyhálózat, nyílászárók (műanyag, hőszigetelt), burkolatok, beltéri ajtók is ki lettek cserélve. A konyha jól felszerelt, az egyedileg tervezett konyhabútor a vételár részét képezi, a többi bútor megegyezés tárgya. A lakásban 2 igényesen felújított fürdőszoba is van, az egyik kádas a másik zuhanyzós.

A fűtést kombi cirkó kazán, lapradiátorok szolgáltatják, illetve infrapanelek és egy hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került, ezek biztosítják az alternatív, gazdaságos fűtési lehetőséget.

Tartozik az ingatlanhoz egy teljesen szeparált 167 m2-es gondozott kert, garázs, tároló és 2 pincerész. A tetőtér beépíthető, amelynek mérete 80 m2. Igény szerint extraként felárral választható az udvar térkövezése/aszfaltozása, hőszivattyú rendszer kiépítése, az épület külső szigetelése, színezésé.



FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan tehermentes, hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes



A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Várjuk hívását munkanapokon 09:00-19:00 között.

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.
Képek