adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, XVII.kerület, Akadémia-Újtelep 
Akadémiaújtelep 

Hivatkozási szám: 2937708
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2937708
Ingatlan adatai
Irányár: 41 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 510 976 Ft
Típus: házrész
Kategória: eladó
Alapterület: 82 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2
Építés éve: 1970
Szintek száma: -
Telekterület: 100 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
XVII. KERÜLETBEN: AKADÉMIAÚJTELEPEN, ELADÓ EGY GYORSAN BIRTOKBA VEHETŐ, 81 M2-ES FÖLDSZINTI LAKÁS, AMI SAJÁT BEJÁRATTAL, KÖZVETLEN KB. 99 M2-S KERTKAPCSOLATTAL, VALAMINT FŰTHETŐ GARÁZZSAL ÉS PINCÉVEL RENDELKEZIK.



A LAKÁS JELLEMZŐI:

Az ingatlan folyamatosan karban tartották, 1970-ben, téglából épült. A lakás a földszinten helyezkedik el, ezáltal akadálymentesített, lépcső nincs.

A fűtést új gáz cirkó biztosítja, ami a pincében került felszerelésre, a meleg víz előállítása a fürdőszobában elhelyezett átfolyós vízmelegítővel történik. A kombi cirkó is alkalmas a meleg víz előállítására is, de jelenleg az nincs rákötve. Radiátorok és a csövezésük új.

A nyílászárók műanyagok, redőnnyel szereltek. A szobák faparkettásak, a közlekedő linóleummal borított, a többi helyiség járólappal burkolt.

A lakáshoz tartozik egy kizárólagos használatú kb 30 m2-es pince, valamint 1 autó számára a házba épített, fűthető garázs, kézmosóval. A telek rendezett, autóbeállási lehetőség adott.

A garázs könnyen szobává alakítható, amennyiben plusz szobára lenne igény, ugyanis fűtés, valamint víz oda is bevezetésre került.



ELRENDEZÉS:

- nappali

- szoba

- étkezős konyha

- kamra

- fürdőszoba (kádas)

- külön mellékhelyiség

- előszoba



FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan TEHERMENTES! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!



A KÖRNYÉK:

A közelben könnyen elérhető a 161, 161 A, 162, 162A, 195, 202 E, 262 jelzésű buszok, valamint a 968, 956, 990-as éjszakai járatok megállója. Illetve pár perc alatt, gyalogosan megközelíthető vasútállomás, ahonnan a Keleti Pályaudvar 12-15 perc vonattal.

A közelben található, iskola, óvoda, gyógyszertár, számos bevásárlási lehetőség. (pl., Lidl, Aldi, Tesco, Mömax, Rossman stb.)



IRÁNYÁR: 41,9 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Képek