adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Tököl 
 

Hivatkozási szám: 2936928
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2936928
Ingatlan adatai
Irányár: 47 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 559 524 Ft
Típus: sorházi lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 84 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: 2007
Szintek száma: -
Telekterület: 180 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Tököli sorház negyedik háza, vagyis a leghátsó vált eladóvá.
40nm-es alapterülettel, két fürdőszobával. 180 nm-es saját udvarrésszel, 12nm- es terasszal.
Az emeleten található a három hálószoba és a sarokkádas fürdőszoba. Földszinten a nappali-étkező, a konyha, kamra és egy zuhanyzós fürdőszoba található.
Parkolás az utcán illetve a kertben lehetséges. Mindegyik ház külön mérőórával rendelkezik, a közös költség ezer forint havonta, ami az átemelős szivattyú működtetését biztosítja.

A kert méretéből adódóan van hely sütögetésre, vendégvárásra. Jelenleg elfér a három gyereket kiszolgáló hinta állvány és a trambulin, de nyáron még a medencének is akad helye.
A szomszédok barátságosak, ezen a nemrégiben kialakított lakó övezetben sok fiatal és kisgyermekes család lakik, ebből adódóan sok barátság köttetik.
Az utca nem túl forgalmas, ezért az utcai foci is lehetséges.

A környéken van kis bolt, de 2-5 perces autó útra van a központ, ahol pékség, üzlet, orvosi rendelő, kormányablak, gyógyszertár megtalálható.
Ezen kívül várja még az itt lakókat több játszótér, gördeszka pálya és uszoda. De ne feledkezzünk meg a természet kedvelőkről sem, akik örömüket találhatják a nagy Duna melletti erdős sétákat, Tököli Parkerdőben pedig több túra útvonalon élvezhetik a szabadlevegő nyújtotta lehetőségeket, akár az erdőben való bográcsozásra is van lehetőség.
Budapesttől mindössze 30 km-re található ez a városka, ahol hűen őrzik a magyar és a szerb kultúrát egyaránt és gyermekeinknek átadják ezeket az értékeket is.
Képek