adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Veszprém megye, Csopak 
 

Hivatkozási szám: 2867485
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2867485
Ingatlan adatai
Irányár: 139 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 926 667 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 150 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 4
Építés éve: 1996
Szintek száma: 3
Telekterület: 789 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma, öntözőrendszer
Részletes leírás
CSOPAKON SZÉP, BELTERÜLETI, NAPELEM RENDSZERREL FELSZERELT CSALÁDI HÁZ ELADÓ



Csopak csendes, rendezett településrészén, szép családi házak környezetében álló belterületi házat kínálunk eladásra. A ház 1996-ban épült, könnyűszerkezetes, (a pince) betonalapokkal.



A két lakószint + pince kialakítású ház alapterülete 150 m2, 4 szobás, duplakomfortos. Könnyen kétegységes házzá alakítható.

Helyiségei: nappali, konyha, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 2 WC. A földszinten terasz, az emeleten erkély is kapcsolódik a lakóterülethez.

A ház jó állapotú, folyamatosan karbantartott. 2018-ban a tető teljes felújítása valósult meg.

A gazdaságos rezsiköltséget a két éve telepített 4,6 kW-os napelemrendszer, az 5 cm-es szigetelt homlokzat, a Vailant típusú gázkazán mellett a fűtés másik alternatívájaként felszerelt klíma biztosítja. Az átlag gázfogyasztás 20 m3/hó. A hőleadás padlófűtésen és radiátorokon keresztül valósul meg.

A házban riasztórendszer is telepítésre került.

A kertben az úszómedence és a pincében elhelyezett szauna az ottlakók kikapcsolódását szolgálja. A medencegépészet, vízlágyító a pinceszinten található.

A telken három kültéri parkoló hely – amelyből egy fedett – biztosítja a személyautók elhelyezését. Távirányítós elektromos kapu került beépítésre az újonnan épített kerítésbe.



A szépen parkosított telek 789 m2, 24 m utcafronti szélességű. A 9 m mély fúrt kút és a telepített automata öntöző rendszer a kert gondozását kényelmessé és főleg költségtakarékossá teszi. Egy kb. 10 m2-es szaletli és egy sütögető hely is kialakításra került.



A ház elhelyezkedése: strand 1,9 km, általános iskola 350 m, élelmiszerüzlet, posta, buszmegálló 300 m-en belül elérhetőek.





Építész- és ingatlanközvetítő irodánk minden hiteles szakmai segítséget meg tud adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

Kérje az ingatlan részletes tájékoztató anyagát!

Kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat illetve látogasson el honlapunkra: ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti!

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Balatoni ingatlanguru – több mint közvetítő
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Balatoni Ingatlanguru
Kapcsolattartó: Fendle Zsuzsa
Hirdető telefonszáma: +36302375262
Honlap:
 
Képek