adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Szentendre 
 

Hivatkozási szám: X2790671
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2790671
Ingatlan adatai
Irányár: 279 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 583 125 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 480 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1986
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
VALÓSÍTSA MEG VÁLLALKOZÓI ÁLMAIT SZENTENDRÉN!!!

Megvételre kínálok Szentendrén egy 190 nm alapterületű vendéglátó helyiséget a hozzá tartozó kétszintes családi házzal, ami akár panzióvá is alakítható

Az étterem a Dunakanyar sétány szomszédságában található, a 80-as évek közepén épült és nagyon sokáig sikeres családi vállalkozásként működött, jó hírnevet szerezve a környéken.

A helyiségek nagyon tágasak, egy 23 nm-es bár, 31 nm-es vendégtér és egy 63 nm-es különterem is megtalálható benne, ami nyáron egy közel 60 nm-es terasszal is bővíthető. Természetesen konyha és több kiszolgáló része is van, mindezek teljes berendezéssel.


Szentendre az ország egyik legszebb fekvésű települése, mely természeti és kultúrtörténeti emlékekben gazdag, ezért számos ilyen lehetőséget kínál: színház, mozi, fesztiválok, kirándulás, biciklitúrák, hajózás, vízisí, művészeti központ.
A hajózás a helyközi közlekedésben is fontos szerepet játszik, ugyanis kikötője hajók érkezési és indulási pontja. Akik nem a vízi közlekedés szerelmesei választhatnak a számos busz ( 873,875, 880,882,883,888,890,893,895,898) illetve a H5-ös HÉV járatai között.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! T.E.
Képek