adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XIII.kerület, Angyalföld 
Csata utca 

Hivatkozási szám: 2758621
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2758621
Ingatlan adatai
Irányár: 199 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 675 338 Ft
Típus: iroda
Kategória: eladó
Alapterület: 296 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 0000
Szintek száma: 7
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
XIII. kerület közkedvelt részén a Csata utcában kínálunk eladásra 2002-ben épített társasházban egy 296m2-es teljeskörűen felújított és átalakított több funkcióra is alkalmas, így üzlethelyiségnek és irodának is használható ingatlant, ami tartalmaz 8 db gékocsibeállási lehetőséget az udvarom!Két bejárattal rendelkezik így akár ketté is bontható.Elosztás: Előtér recepcióval, négy iroda helyiség, két raktár, két női és két férfi mosdó, tárgyaló, konyha, közlekedő.A felújítás során kerültek kialakításra a helyiségek. Felújították a vizvezeték rendszert és a burkolatokat is.Fűtésről házközponti fűtés gondoskodik egyedi méréssel.KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: A környéken bank, pékség, étterem, vegyeskereskedés, dohánybolt.

Kiválóan fejlődő környezet, játszóterek, iskolák, óvodák, Béke téren Lidl, Rossmann, Spar és sok egyéb más vásárlási lehetőség.

Itt található az önkormányzat, egészségügyi rendelő, Árpád-hídnál a Honvéd kórháza.KÖZLEKEDÉS:14-es villamos, 105-ös busz, amivel perceken belül elérhető a Duna Pláza, illetve a budai oldal.

A 32-es busz és az 1-es villamos.AZ ÁR IRÁNYÁR!199.900.000Ft + ÁFA, ami vissza igényelhető cégnél.8 DB GÉKOCSIBEÁLLÓVAL! AZ ÁR TARTALMAZZA.AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: Casa Di Amici Kft.
Hirdető telefonszáma: +3612608110
Honlap:
 
Képek