adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Nógrád megye, Buják 
 

Hivatkozási szám: X2631202
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2631202
Ingatlan adatai
Irányár: 11 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 115 534 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 103 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: 1970
Szintek száma: -
Telekterület: 1 101 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
ELADÓ BUJÁK településen, összkomfortos, összközműves, jó szerkezeti állapotú 103 nm csinos házikó. Nagyon szép, rendezett, virágos környezetben, csendes, utcában, jó szomszédsággal, találjuk a folyamatosan karbantartott, újított házat.
Az előtetős teraszról, a járólapos nappali-konyhába, léphetünk. Majd innen mehetünk a nagy szalag parkettás szobákba, kamrába. Szintén innen közelíthetjük meg a nagy fürdőszobát, külön WC, és a háztartási helyiséget. Az ingatlan két bejáratos, tehát innen mehetünk a teraszra, majd a lépcsőn az udvarra.
Van száraz pince, a fürdő alatt, műhely, melyből akár nyári konyhát is készíthetünk. Mellette gazdasági épületek találhatók, akár kisállattartás is lehetséges.
Az épület kő alapon szigetelve nagyrészt vályogból és téglából épült. Száraz, repedésmentes, falak, hő szigetelve. A tető is felújított, jó állapotú. A fűtés gáz-cirkós, melyet a hangulat miatt kandallóval, kályhával is kiegészíthetünk. Az udvar szinte mindig, szép virágos, kis halas kerti tóval. A kert tiszta rendezett, zöldségekkel beültetett. A növények, locsolása ásott, gyűrűs kútból megoldott.
Hitel, CSOK, támogatások ügyintézésében is soron kívül segítünk. Nézzük meg és tegyen ajánlatot!
Képek