adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, IX.kerület, József Attila lakótelep 
Börzsöny utca 

Hivatkozási szám: 2627540
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2627540
Ingatlan adatai
Irányár: 37 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 606 557 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 61 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota:
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 1982
Szintek száma: 10
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: kaputelefon
Részletes leírás
075068

Családosok figyelem!



IX. Börzsöny utcában eladó egy 1+2 félszobás, étkezős lakás az egyetemek közelében, kiváló közlekedéssel!!!



Kiváló befektetési lehetősé, hiszen könnyen, akár két- három személynek is kiadható 1+2 félszobás lakás!!!



A lakás nagyszerű elrendezésű, teljesen körbejárható.

Az ingatlanba lépve az előszobába jutunk, ahonnan a 22 nm-es nappali, a külön fürdő és WC, a praktikus és tágas gardrób, a konyha és a nagy, több, mint 8nm-es étkező érhető el. Az étkezőből nyílik a két félszoba illetve a nappali innen is elérhető, mely utóbbihoz tartozik a 3 nm- es erkély, ahonnan a két félszobával egyetemben - a DNy-i fekvésnek köszönhetően - egészen egyedi, gyönyörű kilátás nyílik Buda irányába.



Az ingatlan jó állapotnak örvend, így akár egy festést követően költözhető. A lakás az elmúlt években több felújításon is átesett, mely érintette a falakat, a burkolatokat, a fürdőt, a WC-t és a szanitereket is.



A nappaliban kimondottan jó állapotú fa parketta, a félszobákban laminált padló, a többi helyiségben járólap található.



A fürdő és a WC is plafonig lett csempézve, a kád és a mosdó ki lett cserélve, a fürdőben a mosógépnek, a konyhában a mosogatógépnek ki lett építve a kiállás, így az új tulajdonosnak csak be kell kötni ezeket az eszközöket.



Az ablakok műanyag nyílászárókra lettek cserélve.



A bejárati ajtó előtt biztonsági rács lett beépítve.



A lakáshoz zárt pincerész is tartozik.



A fűtésköltség igen kedvező, egész évben 12.000,- Ft, a közös költség 10.500,- Ft, ami a szokásos szolgáltatásokon felül tartalmazza a házbiztosítást is.



A ház lakóközössége, a környékhez hasonlóan, csendes, nyugodt, kimondottan összetartó. A társasház természetesen rendelkezik megtakarítással is, folyamatosan újul, utoljára a lépcsőház burkolata és a lift irányítópanelje került felújításra, korszerűsítésre.



Az ingatlant jelenleg nem lakják, így rövid határidővel birtokba vehető.



A környék infrastruktúrája kiváló. A SOTE és számos más egyetem 10 percnyi utazással elérhető. Emellett metró, villamos, buszok, boltok, bevásárlóközpont, gyógyszertárak, orvosi rendelők, iskolák, óvodák, bölcsődék, játszóterek, edzőtermek, posta, stb. néhány perces sétával elérhetők.



A lakótelep hangulata egészen egyedi. Ez részint a gondos önkormányzatnak, az itt lakók folyamatos, összetartó munkájának, illetve nem utolsó sorban a nagyvárosokra jellemző merőleges és párhuzamos utcák helyett a kisvárosokra jellemző kacskaringós utcáknak, a rengeteg fás parknak, tereknek köszönhető. Kis érdekesség, hogy a lakótelep városrendezési terveiért Mester Árpád építészmérnök és várostervező 1961-ben Ybl Miklós- díjat is kapott.

Ha egy ilyen varázslatos helyen szeretne élni, ne hagyja ki!!!



Tökéletes választás egyetemistáknak albérlet helyett, egy vagy több személynek, kisebb vagy nagyobb családnak, kiadásra, vagy akár befektetésre is!
Képek