adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Zala megye, Tornyiszentmiklós 
 

Hivatkozási szám: X2604191
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2604191
Ingatlan adatai
Irányár: 50 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 581 395 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 86 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3
Építés éve: 2005
Szintek száma: -
Telekterület: 3 095 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Napfény és természet!

Tornyiszentmiklós kedvelt utcájában patak partján, csendes, zöld területen vált eladóvá ez a kis ékszerdoboz. A 86 m2-es családi házba érbe egy hatalmas tér fogad minket, melynek egyik végén a nappalit, másik végén a konyhát találjuk. Ebben a tágas térben kapott helyet egy kandalló is. A nappali, a konyha, valamint a két helyiséget összekötő tér utcafronti oldalának egészét redőnnyel felszerelt ablakok borítják, ennek köszönhetően nagyon világos.

A konyha melletti ajtón belépve egy tágas közlekedőbe érünk, melyből a mosókonyhába, a hálószobába, valamint a toaletthez juthatunk el. Az ingatlan különleges adottságából kifolyólag a nappali mellett lévő ajtón belépve mintegy tükörképként, azonos elrendezéssel találjuk meg a helyiségeket csupán egy apró különbséggel, a jobb oldalon mosókonyha helyett fürdőszobát találunk.

A ház mögött egy 30 m2-es terasz került kiépítésre,melynek végében szerszámtároló található. A teraszról az udvarra vezető lépcső kicserélésre kerül a következő hetekben, valamint ezzel egyidejűleg egy kerti tó is kiépítésre kerül.

Az ingatlan egy 3095 m2-es rendezett, füves területen található, mely kiválóan alkalmas gazdálkodásra, állatok tartására is.

A vételár a komplett bútorzatot magába foglalja!

Tornyiszentmiklós egy rendezett, csendes kis falu Lentitől 14 km-re. A településen található a szlovén határátkelőhely, míg az Ausztriába történő átlépést három határátkelő is segíti csupán egy órányi autóútra. Kisbolt a településen található, iskola és óvoda a tőle 4 km-re található Lovásziban elérhető!

Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, hívjon telefonon, vagy írjon e-mailt, nézzük meg együtt!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja meglévő és leendő Ügyfeleit!
Képek