adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Dabas 
 

Hivatkozási szám: 2604182
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2604182
Ingatlan adatai
Irányár: 59 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 427 536 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 138 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3+2
Építés éve: 2021
Szintek száma: -
Telekterület: 500 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Budapesttől 30 percre, Dabason eladó Akciós áron egy újonnan megrendelhető 137 nm-es szendvicspanel technológiával készült családi ház, amihez már csak egy telek szükséges. A ház teljes mértékben az Ön igényeinek megfelelően épül el. Várhatóan a szerződéskötéstől fél éven belül elkészül . Az árban teljesen kulcsrakész ház értendő. Az alaptól a tetőn át az összes burkolat, fűtés minden beleértendő. A ház SIP panel technológiával készül, ami előre legyártott falnyi elemekből áll. A SiP panel nem más, mint két OSB lap közé egy speciális anyaggal beragasztott EPS szigetelő lemez alkotta építőanyag. Kétfajta hőszigetelő lemezzel készül, EPS vagy GRAFIT. Magyarországon is egyre ismertebb már ez a kanadai technológia. Az építőlap EGGER OSB 3 építőlemezből többfajta vastagság létezik, amit a fal szerkezet statikailag megkíván.
Az SIP panelekből emeletes házat is fel lehet építeni, ugyanis a különböző vastagságú panelek és ISB gerendák a padlózattól a tetőig, minden épületrész kivitelezésére alkalmasak.
A rendkívül jó hangszigetelő és statikai tulajdonságuk miatt sokkal keskenyebb falszerkezetek szükségesek. Egy 34 cm vastag külső fallal már elérjük a passzívház határértékének megfelelő hőszigetelést. (0.15 U-érték )
A SIP ( Struktured Insulated Panel ) egyedülálló, rendkívül stabil és környezetbarát építési rendszer az alacsony energiafelhasználású és passzív épületek építéséhez. A szendvics szerkezetnek megfelelően az OSB3 építőlemezek közé EPS-GRAFIT töltetet illesztenek, melyet garantáltan formaldehid-mentes és vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Az önhordó SIP panelek rendkívüli stabilitása miatt az épületek nem igényelnek külön vázszerkezetet, emiatt egy SIP ház akár 50%-kal gyorsabban felépíthető bármely más építési technológiánál.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívja a 06204004006-os számot
Képek