adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Kerepes 
 

Hivatkozási szám: X2599993
Adatlap: https://ingatlanfal.hu/ingatlanfal/ingatlan/2599993
Ingatlan adatai
Irányár: 29 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 166 611 Ft
Típus: üzlethelyiség
Kategória: eladó
Alapterület: 180 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1998
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
ÜZLETHELYISÉG SZILASLIGETI HÉV MEGÁLLÓBAN !!!

Megvételre kínálok Kerepes Szilasligeti HÉV megállóban, 338 nm telken, nettó 155 nm-es, bruttó 162 nm üzlethelyiséget, melyhez tartozik egy 17 nm fedett terasz rész is, illetve egy körülbelül 25 nm-es, szuterén üzlethelyiség is.

Az épület hosszú évekig zöldségesként szuperül üzemelt, de családi okok miatt bezárásra került. Kitűnő elhelyezkedése miatt, (Szilasligeti HÉV megálló) kiválóan alkalmas lehet zöldségesnek, kisboltnak, cukrászdának, pékségnek, szépségszalonnak, stb. bár milyen üzleti célra.

Az ingatlan 1998-ban épült könnyű szerkezetes (betonit lap, 4 cm-es austrotherm hőszigetelés, fehérre festett hullámlemez, tető szintén hullámlemez) alsó rész 40 cm-es zsalukő vasalva, 20/20 cm vashálóval erősített ajzat beton. Az épületbe az összes közmű be van vezetve (víz, villany, csatorna, gáz), fűtésről gázcirkó gondoskodik, biztonságról riasztó. Az ingatlan villanyszerelése réz vezetékkel van szerelve, mely 230V és 400V felhasználását is lehetővé teszi.

Az ingatlan PER, TEHER és IGÉNYMENTES, azonnal birtokba vehető!

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! v.i.
Képek