Tégla lakás eladó - IX.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - IX.kerület - Budapest

71 500 000 Ft

IX.kerület, Belső Ferencváros

HSZ: 3506541 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 50 m2 Szobák 2
Az első pillantástól szerelmes leszel ebbe a csendes, kis hálószobás, kényelmes gardróbbal rendelkező otthonba.
Ha egy modern, frissen felújított lakóingatlant keresel Budapest szívében, akkor ez a hirdetés neked szól!
A Belső Ferencvárosban, a Ráday utcában található, 50 négyzetméteres ingatlan tökéletes választás lehet számodra, legyen szó akár saját otthonról, akár befektetési lehetőségről.
Az ingatlan kiváló állapotban van, így azonnal költözhető, és a részben bútorozott, gépesített kialakítás lehetővé teszi, hogy saját ízlésed szerint alakítsd tovább. A lakásban két tágas szoba vár rád, ahol a világos nappali és az amerikai konyha egyedi tervezésének köszönhetően remekül kihasználhatod a teret. A padlófűtés és a légkondicionálás biztosítja, hogy mindig kellemes hőmérséklet fogadjon, függetlenül az évszaktól. A fürdőszoba modern, igényes kivitelezésű, így a mindennapok során is maximális kényelmet nyújt.
A környék csendes, biztonságos, ideális helyszín a fiatal felnőttek számára, akik szeretik a városi élet nyüzsgését, de ugyanakkor fontos számukra a nyugalom is. A Belső Ferencváros kulturális központként is ismert, számos étterem, kávézó és bolt található a közelben, így mindig van lehetőség a szórakozásra és a kikapcsolódásra. A közlekedés is kiváló, hiszen a környéken több busz- és villamosmegálló is található, így könnyedén elérheted a város többi részét, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. Az utcán, közterületen parkolóhely is rendelkezésre áll, így nem kell aggódnod a parkolás miatt. Ez a tehermentes ingatlan nemcsak egy otthon, hanem egy befektetési lehetőség is, hiszen a Belső Ferencváros folyamatosan fejlődik, így az ingatlan értéke is növekedhet.
Ha felkeltette érdeklődésedet ez a különleges lakás, ne habozz, keress bizalommal kérdéseiddel! Szívesen segítek neked a vásárlás folyamatában, hogy megtaláld álmaid otthonát vagy a legjobb befektetési lehetőséget. Ne maradj le erről a fantasztikus ajánlatról!

Ingatlan adatai

Irányár:71 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:IX.kerület, Belső Ferencváros
Városrész:Belső Ferencváros
Irányítószám:1092
Alapterület:50 m2
Szobák száma:2
  padlófűtés
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:udvari
Építés éve:1940
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Borsos Balázs
Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

71 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

IX.kerület

50 m2 2
59 750 000 Ft

Eladó tégla lakás

IX.kerület

55 m2 2
69 700 000 Ft

Eladó tégla lakás

IX.kerület

50 m2 1
További hasonló hirdetések