Iroda eladó - Mosonmagyaróvár - Győr-Moson-Sopron megye

Iroda eladó - Mosonmagyaróvár - Győr-Moson-Sopron megye

104 800 000 Ft

Mosonmagyaróvár

HSZ: 3476126 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus iroda Alapterület 168 m2 Szobák 5
 

Mosonmagyaróvár belvárosában, frekventált helyen kínáljuk ezt a 168m2 irodai/üzlethelyiségi területtel rendelkező irodaházat.

 

KIZÁRÓLAG A CENTRÁL-INGATLAN KíNÁLATÁBAN!

 

- A belvárosi társasház utcafronti részén található ingatlan több részből áll. Jelenlegi kialakításában 3 üzlethelyiség és 2 iroda egység kapott helyet.

- Minden önálló rész bérbe van adva, így kiváló lehetőség befektetésre is. A bérlők zöme több éve stabil használója az ingatlannak.

- Az üzletek és irodák mindegyike önálló bejárattal rendelkezik, nincs átjárás. Az irodaház központi részén találhatóak a közösen használt helyiségek. Férfi- és nőni mosdó, konyha, raktár, közlekedő.

- Lehetőség van a három üzlethelyiség egybenyitására is, így egy 65m2-es egybefüggő helyiség alakulhat ki.

- Az iroda reprezentatív helyen található. Saját vállalkozás működtetésében gondolkodóknak is remekül használható az ingatlan. Alkalmas irodai szolgáltatás, edzőterem, oktatási tevékenység, kereskedelmi-, szépségipari-, egészségügyi-, stb. szolgáltatás működtetésére.

- Igény esetén van lehetőség az épület két részre bontására, önálló bejárattal, önálló udvarral, önálló közművekkel és fűtésrendszerrel.

- A felújítások több részletben zajlottak. A külső nyílászárók egy része műanyagra lett cserélve, a belső átalakítás során néhány burkolat is cserére került.

- Az épület téglafalazatú, hőszigetelt homlokzattal, statikai, szerkezeti állapota kiváló. A fűtést távhő biztosítja, radiátoros rendszeren keresztül. Alacsony rezsivel működik az ingatlan.

- A terület közvetlenül megközelíthető gyalogosan és kerékpárral is. Autók parkolására a közelben a városi parkolókban van lehetőség. Több bejárattal rendelkezik, minden egység külön bejáratú. Környezete térkövezett, rendezett.

-A feltüntetett irányár nettó összeg.

 

Ez egy ritka lehetőség vállalkozás működtetéséhez és egyben kiváló befektetés is. Időpont egyeztetés miatt várom jelentkezését a megadott elérhetőségeken.

Ingatlan adatai

Irányár:104 800 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:iroda
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Mosonmagyaróvár
Irányítószám:9200
Emelet:Földszint
Alapterület:168 m2
Szobák száma:5
Fűtés:távfűtés
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:utcai
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift, akadálymentes
Építés éve:1985
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bubla Zoltán
CENTRÁL-INGATLAN MOSONMAGYARÓVÁR


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések