Telek eladó - Szárliget - Komárom-Esztergom megye

Telek eladó - Szárliget - Komárom-Esztergom megye

17 900 000 Ft

Szárliget

HSZ: 3470497 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus telek Alapterület 600 m2 Szobák
Építse meg álmai otthonát festői környezetben!

Eladásra kínálunk egy lenyűgöző kilátással rendelkező, építési telket Komárom-Esztergom megye egyik településén, Szárligeten.

- A telek két oldalról is megközelíthető, így maximális rugalmasságot biztosít az építkezés során.
- A 30%-os beépíthetőségű, Lke2-es építési övezetben található ingatlan, ideális választás családi ház építésére.
- Az oldalhatáros beépítési lehetőség révén a telek optimálisan kihasználható, hogy egy tágas, modern otthonra találjon benne.
- A telek minden szükséges közművel ellátott: víz, villany és gáz telken belül található, míg a csatorna a telek előtt érhető el.

A csendes, barátságos környék kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a reggeleket egy finom kávé mellett, a lenyűgöző táj látványában gyönyörködve kezdje. A közeli erdő számtalan kirándulási lehetőséget biztosít, így akár egy aktív hétvége is könnyedén eltölthető a természetben.

Kiváló elhelyezkedés: Szárliget az M1 autópálya és az 1-es főút, valamint a Budapest-Hegyeshalom vasútvonal közvetlen közelében fekszik, így Tatabánya, Bicske, Szár és Budapest is könnyen elérhető.

A település a Vértes és a Gerecse hegységek lábainál található, így a környék természeti kincsekben bővelkedik: a Zuppa-tető, a Turul-emlékmű, a Szelim-barlang, valamint a Gyémánt-fürdő mind-mind páratlan kirándulási célpontok.

Ez a telek nem csupán egy építési lehetőség, hanem egy olyan hely, ahol a természet közelsége és a nyugalom ötvöződik a modern élet kényelmével. Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető!

Ne hagyja ki ezt a kivételes ajánlatot, építse meg itt álmai otthonát!
További kérdéseivel keressen bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:17 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:telek
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Szárliget
Irányítószám:2067
Alapterület:600 m2
Közművek:villany, gáz
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szeicz Gabriella
Royal Real Estates Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések