Családi ház eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

Családi ház eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

79 990 000 Ft

Tatabánya, Kertváros

HSZ: 3470494 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 214 m2 Szobák 6+1
Ez a használt lakóingatlan nem csupán egy ház, hanem egy otthon, ahol a család minden tagja megtalálja a számára ideális teret.

A 650 nm-es telek egy igazi oázis, ahol a gyerekek biztonságosan játszhatnak, a háziállatok szaladgálhatnak és a felnőttek is élvezhetik a nyugalmat. A kertben több tároló és fatároló is helyet kapott. A 15 nm-es terasz ideális helyszín a családi összejövetelekhez, vagy csak a hétvégi pihenéshez, ahol a friss levegőn élvezheted a naplementét. Innen nyílik egy borospince is, amely igazán hangulatos látványt nyújt.

Az ingatlan alapterülete 214 nm, amelyben öt tágas szoba és egy félszoba kapott helyet, így bőven van lehetőség a személyes elképzelések megvalósítására. A kétgenerációs ingatlan jól megtervezett elrendezése lehetővé teszi, hogy a családtagok kényelmesen elférjenek, miközben a négy fürdőszoba biztosítja a zökkenőmentes reggeli készülődést.

Az emeleten található négy hálószoba, egy gardróbszoba és egy tágas fürdőszoba, sarokkáddal. A földszinten helyezkedik el egy tágas, 55 nm-es nappali, étkezővel, ami a méretéből adódóan helyet biztosít az egész családnak, hétvégi és esti tv nézéshez, illetve a fiatalabbaknak kisebb összejövetelhez a hidegebb időben. Ezen a szinten található még egy konyha, egy fürdőszoba és toalett külön helységben. Szintén ezen a szinten helyezkedik el egy teljesen külön lakrész, külön bejárattal a teraszról, egy előszobával, egy fürdőszobával wc-vel és egy konyhával, amiben egy szoba is kialakítható. A mérete 33,7 nm.

Az 55 m2-es szuterén szinten jelenleg egy wellness részleg kapott teret, zuhanyzóval, illetve itt található egy mosókonyha és egy kamra is. Az ingatlan jó állapotban van, így azonnal költözhető, a gázkazános fűtés pedig gazdaságos megoldást kínál a téli hónapokra.

A környék nemcsak a természet közelségéről híres, hanem a kiváló közlekedési lehetőségekről is. Tatabánya központja könnyen elérhető autóval, de a tömegközlekedés is jól kiépített, így a város többi része is gyorsan és kényelmesen megközelíthető. A közeli buszmegálló mindössze néhány perc sétára található, ami megkönnyíti a mindennapi ingázást. A környék biztonságos és csendes, ideális választás családok számára, akik szeretnék élvezni a városi élet előnyeit anélkül, hogy lemondanának a nyugalomról.

Kertvárosban számos szolgáltatás és létesítmény áll rendelkezésre, beleértve Iskolákat, Óvodákat, Bölcsődét és boltokat, így minden szükséges dolog a közelben megtalálható. A zöld területek és parkok pedig tökéletes helyszínt biztosítanak a szabadidős tevékenységekhez, legyen szó sétáról, futásról vagy piknikezésről.

Ingatlan adatai

Irányár:79 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Tatabánya, Kertváros
Városrész:Kertváros
Irányítószám:2800
Alapterület:214 m2
Szobák száma:6
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:
Kilátás:udvari
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:1958
Telek terület:650 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kotsis Norbert
Markotics Bence E.V


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

110 000 000 Ft

Eladó családi ház

Tatabánya

177 m2 4+2
82 900 000 Ft

Eladó családi ház

Tatabánya

110 m2 4
41 000 000 Ft

Eladó családi ház

Tatabánya

63 m2 4
További hasonló hirdetések