Ipari terület eladó - Sárospatak - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Ipari terület eladó - Sárospatak - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

385 000 000 Ft

Sárospatak

HSZ: 3462662 Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Kategória eladó Típus ipari terület Alapterület 5 700 m2 Szobák
+36 30 676 1004
**KIVÉTELES BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG Sárospatak központjában!**

Eladó egy *1.1 hektáros telek*, amelyen egy *5700 m²-es épületegyüttes* található, közvetlenül az állomás és vasút szomszédságában, a belváros közelében. Ez az ingatlan KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI célpont mindazoknak, akik értékelik a STRATÉGIAI ELHELYEZKEDÉS előnyeit.

Az ingatlan *12 különálló épületéből* áll, amelyek között üzlethelyiségeket, műhelyeket, irodákat és raktárakat találunk. Ez a változatos elrendezés a legkülönbözőbb üzleti tevékenységek számára biztosít lehetőséget. Az alapvető közművek nagy kapacitással állnak rendelkezésre, beleértve egy SAJÁT GÁZFOGADÓ ÁLLOMÁST is.

Ez a teljesen KÖRBEKERÍTETT terület kiváló biztonságot és PRIVÁT SZFÉRÁT garantál. A saját úthálózatnak köszönhetően könnyedén megközelíthetőek az egyes épületek. Ezen kívül az ingatlan rendelkezik további BEÉPÍTHETŐ TERÜLETEKKEL, amelyek új fejlesztési lehetőségeket nyitnak meg.

Mindezek mellett a komoly érdeklődők számára részletes műszaki dokumentáció is elérhető, amely támogathatja az alapos döntéshozatalt és a hosszú távú tervezést.

*Ne hagyja ki ezt az EGYEDÜLÁLLÓ lehetőséget*! Vegye fel a kapcsolatot most a részletekért és fedezze fel, hogyan válhat ez az ingatlan az Ön következő sikeres befektetésévé.

Hívjon most: +36 30 676 1004.

Ingatlan adatai

Irányár:385 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ipari terület
Megye:Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Helység:Sárospatak
Irányítószám:3950
Alapterület:5 700 m2
Ingatlan állapota:felújítandó
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Szerkezet:tégla
Telek terület:11 120 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Jeszenszki Zoltán
Newex Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések