Ipari ingatlan eladó - XXI.kerület - Budapest

Ipari ingatlan eladó - XXI.kerület - Budapest

290 000 000 Ft

XXI.kerület, Háros

HSZ: 3445394 II. Rákóczi Ferenc út Budapest
Kategória eladó Típus ipari ingatlan Alapterület 634 m2 Szobák
Eladó ipari ingatlan Budapest XXI. kerületének jól megközelíthető részén, a II. Rákóczi Ferenc úton



Eladásra kínálunk egy 2000-ben épült, modern ipari ingatlant, amely ideális választás lehet különféle ipari, logisztikai vagy raktározási tevékenységekhez. Az ingatlan Budapest XXI. kerületének egyik kiemelt jelentőségű részén, a II. Rákóczi Ferenc úton található, könnyen megközelíthető helyen.



Az ingatlan 1653 nm-es telken helyezkedik el, és összesen 634 nm alapterületű. Az épület maga 338 nm, amelyhez egy 284 nm-es raktár és egy 12 nm-es loggia tartozik. A raktár 6 méter belmagasságú, így kiválóan alkalmas nagyobb mennyiségű áru tárolására, illetve különféle ipari tevékenységek végzésére.



Az ingatlan korszerű műszaki megoldásokkal van felszerelve, beleértve a 3 x 150 A ipari áramot, amely lehetővé teszi a nagy teljesítményű gépek és berendezések biztonságos működtetését. A tetőn elhelyezett napelemek hozzájárulnak az energiatakarékos üzemeltetéshez, és jelentősen csökkentik a működési költségeket.



A bejáratot motoros portál és ipari kapuk biztosítják, amelyek megkönnyítik a szállítmányok ki- és berakodását. Az épület fűtését és hűtését egy modern hőszivattyú rendszer biztosítja, amely lehetővé teszi az energiahatékony működést egész évben. Bár az ingatlan rendelkezik kombi cirkó radiátorokkal és padlófűtéssel is, a hőszivattyú olyan hatékony, hogy ezek jelenleg nincsenek használatban. Az épület emellett klímával is felszerelt, ami szintén kiegészítő lehetőséget nyújt a hőmérséklet szabályozására.

A biztonságról riasztórendszer és kamerarendszer gondoskodik, így a terület folyamatos megfigyelés alatt áll.



A délkeleti tájolású épület ügyfélfogadásra is kiválóan alkalmas, és a nagy méretű telek lehetővé teszi a teherautóval való könnyed manőverezést is. Az ingatlan elhelyezkedése szempontjából is ideális: a fő közlekedési útvonalak közvetlen közelében található, így a logisztikai tevékenységek gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatók. Az M0-s autóút közelsége lehetővé teszi a gyors és egyszerű összeköttetést a főváros többi részével, valamint az országos és nemzetközi közúthálózattal.





További információ, valamint megtekintés kapcsán, keresse irodánkat bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:290 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ipari ingatlan
Megye:Budapest
Helység:XXI.kerület, Háros
Városrész:Háros
Irányítószám:1211
Cím:II. Rákóczi Ferenc út
Alapterület:634 m2
Építés éve:2000
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Cercatore del Nido Kft.
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

1 350 000 000 Ft

Eladó ipari ingatlan

XXI.kerület

5600 m2 0
További hasonló hirdetések