üzlethelyiség eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

Üzlethelyiség eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

155 000 000 Ft

Székesfehérvár, Belváros

HSZ: 3402910 Fejér megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 259 m2 Szobák
Az Ön vállalkozásának szüksége van egy olyan helyre, amely jól megközelíthető és felkapott, forgalmas környéken található? Akkor itt a lehetőség!

Eladásra kínálunk egy 259 nm-es utcai bejáratos üzlethelyiséget Székesfehérvár egyik legforgalmasabb helyén a Balatoni úti körforgalomban. A nagy forgalomról gondoskodik a közvetlen közelben levő Lidl, Aldi, Spar, Burger King, buszpályaudvar, termelői piac...
Az ingatlan állapota kiváló, légkondicionált és gépesített, így azonnal birtokba vehető. A parkolóhelyek az utcán és a közterületen találhatóak. Az üzleti célú ingatlan egy kiskereskedelemre vagy bolt működtetésére alkalmas, de más funkciók is lehetségesek. Az ingatlan területe 259 nm, ( földszint 134 nm emelet 125 nm) amelyhez tartozik egy 30 nm-es terasz és egy 10 nm-es erkély is. A központi elhelyezkedés miatt a környék nagyon népszerű, így az üzlet biztosan nagy forgalmat generál majd. A környék biztonságos, így az üzlet nyugodt környezetben működhet. A közlekedési lehetőségek kiválóak, a buszmegállók könnyen elérhetőek. Az ingatlan közelében több étterem, bolt és szolgáltatás is található, így az üzleti tevékenységhez szükséges szolgáltatások is rendelkezésre állnak.

Ha kérdése merül fel az ingatlannal kapcsolatban, bátran keressen minket. Az üzleti vállalkozásokra specializálódott csapatunk mindenben segítségére lesz. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és találja meg az ideális helyet az üzleti tevékenységéhez!

Ingatlan adatai

Irányár:155 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Fejér megye
Helység:Székesfehérvár, Belváros
Városrész:Belváros
Irányítószám:8000
Alapterület:259 m2
Építés éve:1990
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Nagy Zoltán
Nagy Ingatlan Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

128 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Székesfehérvár

389 m2 0
29 900 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Székesfehérvár

38 m2 0
További hasonló hirdetések