Családi ház eladó - Balatonszabadi - Somogy megye

Családi ház eladó - Balatonszabadi - Somogy megye

39 000 000 Ft

Balatonszabadi

HSZ: 3395040 Balatonszabadi központi részén Somogy megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 80 m2 Szobák 3
I speak English as well as German. / Ich spreche Deutsch sowohl als auch Englisch.Eladó Balatonszabadi központi részén, egy ca. 2.000 m2-es telken, egy 80 m2-es, 3 szobás, 1 szintes családi ház, tárolóval, dupla garázzsal és nagy pincével.ELHELYEZKEDÉSE:

Az ingatlan Balatonszabadi eredeti központjában, bájos, családi házas (hivatalosan „Falusias lakóterület”) övezetben, Siófoktól mindössze 5 km távolságra található. Az épület előtt, a bal oldalán és mögötte, átlagos állapotú, hátul gyümölcsfákkal tarkított kert terül el. Parkolni az ingatlan udvarában, a hátul található garázsban és a ház kerítése előtti kocsifelhajtón is lehetséges. Az utca az ingatlan előtt térkővel burkolt.A TELEK:

Az összesen 2.108 m2-es telek hosszúkás alakú (ca. 15m x 145m), az utca felőli ca. egy harmada sík fekvésű, a hátsó két harmada enyhén lejt hátra felé. Északkelet-délnyugati tájolású.

Az utcafront felől nézve a ház a telek jobb oldalán áll, előtte bájos kis előkert terül el. A ház bal oldalán keskeny kert és betonozott út húzódik. Ezen juthatunk a ház bejáratához.A telek területi övezeti besorolása: LF-2 - Falusias lakóterület

A telek maximum beépíthetősége: 30% (szint alatt és felett is)

Megengedett épületmagasság: maximum 5 m (oromfalas épület esetében: 5,5 m)AZ ÉPÜLET ÉS ELRENDEZÉSE:

Az eredeti építmény egy 2 szobás, ablakaival az utcára néző téglaépület volt, ablakos konyhával, kamrával, fürdővel, WC nélkül (kerti WC volt), amihez hátul nagy gazdasági épület és egy hatalmas terasz kapcsolódott. A terasz később beépítésre került, így lett 3 szobás az ingatlan. Továbbá még később egy benti WC is kialakításra került. Az épület 1 szintes, a padlástér nem került beépítésre.Jelenlegi elosztása:

- előszoba nincs, de könnyen kialakítható;

- nagy szoba;

- közlekedő és hall;

- szoba;

- szoba;

- konyha;

- kamra;

- fürdő;

- WC;

- pince.

ÉPÜLET MŰSZAKI ÁLLAPOTA / FELSZERELTSÉGE:

Az ingatlan összközműves (víz, gáz, villany, közművesített szennyvízelvezetés/csatorna, kábel TV/internet) és összkomfortos. Az épület bizonyos részei átlagos, de nagyobb részében felújítandó állapotúak.A ház elektromos hálózata kb. 20 éve a csatornahálózat kb. 10 éve lett felújítva. A tető héjazata biztosan felújításra szorul.

A fűtés az egyik szobában vegyes tüzelésű kazánnal és egy NOBO panellal, a két utcai szobában kéménybe kötött gázkonvektorral, a fürdőben gázmelegítővel megoldott.

A házban lévő három kéményből kettő bélelt.

A melegvizet villanybojler szolgáltatja.

A két utcai szobában gyönyörű, eredeti, de felújítandó hajópadló van, a többi helyiségben hidegburkolatok.

Távközlési szolgáltatók a T-Home, de a Digi most kerül bevezetésre.KÖZLEKEDÉS:

Megközelíteni az ingatlant gépkocsival Siófok felől érdemes, tömegközlekedéssel szintén Siófok felől a Volánbusz 6008-as, óránként közlekedő járatával lehetséges, melynek megállója az ingatlantól 200 m-re található.Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viberen vagy WhatsApp-on is!!!A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Ingatlan adatai

Irányár:39 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Somogy megye
Helység:Balatonszabadi
Irányítószám:8651
Cím:Balatonszabadi központi részén
Alapterület:80 m2
Szobák száma:3
Ingatlan állapota:felújítandó
Szintek száma:1
Közművek:villany, vízóra, csatorna, gáz, vezetékes telefon, kábeltv
Telek terület:2 000 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Gürtler Tamara
Titanium Property Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

45 000 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonszabadi

72 m2 3
98 000 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonszabadi

220 m2 7
71 900 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonszabadi

140 m2 4+1
További hasonló hirdetések