Ipari ingatlan eladó - Hajmáskér - Veszprém megye

Ipari ingatlan eladó - Hajmáskér - Veszprém megye

350 000 000 Ft

Hajmáskér

HSZ: 3357978 Veszprém megye
Kategória eladó Típus ipari ingatlan Alapterület 636 m2 Szobák 10
   Az ingatlan jelenleg építőipari TELEPHELYKÉNT működik. Az épület hasznos alapterülete 394 m2, melyhez 170 m2-nyi, több részből álló terasz tartozik. Az épületben, mely korábban VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGKÉNT üzemelt (étterem, panzió), 7 APARTMAN található, továbbá konyha, ahhoz tartozó kiszolgáló, előkészítő helyiségek, WC-k, mosdók, öltözők, söntés, vendég-ügyféltér.

   Az épülethez elkerített, magas kerítéssel ellátott, külön bejáratú, INTIM BELSŐ UDVAR tartozik. A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja radiátorokkal, a meleg vizet VILLANYBOJLEREK állítják elő, az ivóvizet BEVIZSGÁLT KÚT biztosítja. Villanyáram 3x32A, illetve a gépekhez 3x50A áll rendelkezésre. A villanyáramhoz egy 20 KW-os, SZALDÓS ELSZÁMOLÁSÚ NAPELEM RENDSZER tartozik.

   Az udvaron TÖBB MELLÉKÉPÜLET, illetve FEDETT TÁROLÓ található összesen mintegy 900 m2-en. Egy nagy, 440 m2-es fedett faipari, asztalosipari műhely, 4 oldali gyalugéppel, szalagfűrésszel, gyalugéppel, melyből egységből 105 m2-es rész teljesen zárt, téglából épült részből áll. továbbá egy 84 m2-es, egy 50 m2-es, egy 80 m2-es szintén zárt, valamint egy fedett 102 m2-es, egy 80 m2-es tároló egység található. A telekről körben igazán POMPÁS PANORÁMÁBAN GYÖNYÖRKÖDHETÜNK. Az ingatlan közvetlenül a 8. számú főút mellet helyezkedik el, ezáltal KIVÁLÓ LOKÁCIÓVAL rendelkezik. Több bejárattal is rendelkezik, kamionnal is könnyen megközelíthető. Az ingatlan több célra is kiválóan alkalmas!

   HÍVJON, hogy Öné legyen ez a valóban sok lehetőséget kínáló ingatlan!

Ingatlan adatai

Irányár:350 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ipari ingatlan
Megye:Veszprém megye
Helység:Hajmáskér
Irányítószám:8192
Alapterület:636 m2
Szobák száma:10
Fűtés:vegyes tüzelés
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:beállóhely
Kilátás:udvari
Szintek száma:2
Közművek:ipari áram, emésztő
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:12 894 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Csordás János
Csordás Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések