Panel lakás eladó - Veszprém - Veszprém megye

Panel lakás eladó - Veszprém - Veszprém megye

33 500 000 Ft

Veszprém

HSZ: 3357820 Kossuth utca Veszprém megye
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 55 m2 Szobák 2
   A 11. emeleti lakás reggeltől késő délutánig NAPOS, RENDKÍVÜL VILÁGOS, hiszen a lakásban mind a nappali, mind a konyha, a szoba végig ablak. A lakásba belépve egy előszoba-közlekedőbe érkezünk. Innen nyílik jobbra a fürdőszoba, mellette a WC található. A fürdővel szemben egy előtéren keresztül nyílik a szoba. Az előtérben MENNYEZETIG ÉRŐ BEÉPÍTETT SZEKRÉNY van mindkét oldalon.

   A keleti fekvésű szoba végén az IGAZÁN TÁGAS NAPPALIBA van átjárási lehetőség. A bejárattal szemben a közlekedő végén szintén a nappaliba érkezünk, tehát A LAKÁS KÖRBE JÁRHATÓ. A nappaliba belépve jobbra a konyha kapott helyet, melyet egy kis kamra egészít ki. A konyha és a nappali egylégtérben van.

    A szobából és a nappali szoba felőli oldalán az ablakokon kitekintve VALÓBAN POMPÁS PANORÁMA tárul elénk a Bakonyra, a Jutasi úti lakótelepre és a belvárosra. A nappali másik oldalán az Egyetem városrészre és a belváros másik felére néző csodás panorámában gyönyörködhetünk. A HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAKOK mindegyikén reluxa van. A lakás fűtéséről központi légbefúvásos rendszer gondoskodik. A BIZTONSÁGI KAMERÁKKAL felszerelt ÉPÜLET AKADÁLYMENTESÍTETT, tehát lépcsőzés nélkül lehet közlekedni!

   Parkolni kedvezményesen az épület körül lehet. A lakás REZSIJE ALACSONY, közösköltség 14 000,- forint, a fűtés 12 000,- forint. A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ igényelhető. A közelben tényleg MINDEN KARNYÚJTÁSNYIRA ELÉRHETŐ. Piac, buszállomás, buszmegállók, bevásárlási lehetőségek, bankok, iskolák, óvoda, bölcsőde, kórház, gyógyszertárak, orvosi rendelők, éttermek, kávézók, kormányablakok mind-mind megtalálható.

    NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban! https://my.matterport.com/show/?m=nGVPzdRTDEP

   Remek választás befektetésnek, állandó lakásnak egyaránt. Idősebbeknek, mozgáskorlátozottaknak is ideális választás, hiszen NEM KELL EGYETLEN LÉPCSŐT SEM MEGTENNI. Komfortos, valóban kényelmes életet biztosító lakás.

                                       TÉNYLEG TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

                     HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek lehetőségeket nyújtó lakás!      

 Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

Ingatlan adatai

Irányár:33 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Veszprém megye
Helység:Veszprém
Irányítószám:8200
Cím:Kossuth utca
Alapterület:55 m2
Szobák száma:2
Fűtés:házközpontú
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:üres
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:panoráma
Szintek száma:11
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Építés éve:1974
Állapot kívül:
Szerkezet:csúsztatott zsalu
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Csordás János
Csordás Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

45 000 000 Ft

Eladó panel lakás

Veszprém

56 m2 2
59 500 000 Ft

Eladó panel lakás

Veszprém

72 m2 4
24 950 000 Ft

Eladó panel lakás

Veszprém

31 m2 1
További hasonló hirdetések