Nyaraló eladó - Óbarok - Fejér megye

Nyaraló eladó - Óbarok - Fejér megye

14 900 000 Ft

Óbarok

HSZ: 3356736 Fejér megye
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 40 m2 Szobák 2
Eladó Budapesttől 40 km re Nagyegyházán e csodálatos hegyi levegős környezetben,egy 780 nm es belterületi telek a rajta lévő 40 nm es tégla nyaralóval!

A telek tökéletes nyári kikapcsolódó és pihenő sziget,vagy akár egy új élet színtere is lehet. A telket belterületbe vonták, ami lehetővé teszi a rajta épült nyaraló családi házzá való alakítását.

A kisház durván egy 40 négyzetméteres alappal plusz kis terasszal rendelkezik. A lakószintre innen jutunk be ami egy kis konyha /ebédlő. Ebből nyilik a fürdőszoba és egy szoba. A szobából egy létrán a tetőtérbe jutunk ami szintén egy szoba. Régebben egy kis erkély nyílt a hegyekre lévő kilátással de a tulajdonos befedte. Fotóztam az innen lévő kilátást.

Az ingatlan rendelkezik még egy az épület alatt lévő pincével ami sajnos nincs összekötve az emelettel, külön bejáratú. A pince hűs és száraz nem ázik nem bomlik tehát akár termény tárolásra akár mosókonyhának vagy külön szuterén szobának alakítható.

A tető cseréppel fedett, a mennyezet fa gerendás stukatúros kialakítás, az épület tégla ,a pince beton természetesen beton gerendás is.

 A telken gyümölcsfák  és virágok tömkelege valamint egy nagy diófa is díszeleg biztosítva a hűsítő árnyékot. Konyhakert rész is kialakítva remélhetőleg a termés már az új tulajdonost gazdagítja.

A ház bár nem luxus szinten de lakható és azonnal költözhető. Egy „babaváró hitel” meg egy kis pótlás és máris megvan a fészek ami később szépíthető,bővíthető. A jó levegő és a tündérkert pedig adott.

Befektetésnek is tökéletes,mert a faluban nincs ,de nagyon keresett az albérlet így szinte azonnal kiadható évi 10-12% os visszatérüléssel!

Az ingatlan vezetékes vízzel és árammal rendelkezik a szenyvíz saját elszivárgós derítő tartályba folyik a fűtés kályhával van megoldva de megoldható más alternatív mód is. Minden ház előtt Telekom optikai kábeles 2000 megabites internet elérés biztosítva. Parkolás akár a ház előtt akár a saját udvarunkban megoldható. Az utca zsákutca, tehát ide csak az itt lakók hajtanak be, viszont télen-nyáron gond nélkül megközelíthető.

Nagyegyháza köszönhetően a környező tavaknak és hegyeknek az ország egyik legtisztább levegőjével büszkélkedhet! A környék biztonságos, betörés a rendszeres rendőri jelenlétnek köszönhetően évek óta nem történt! Az M1-es autópálya lehajtó 2 kilométerre, ahol benzinkút, dohánybolt és étterem is található.

Akár hétvégén is megtekinthető! Több hasonló ingatlant is kínálok a környéken!

Hívjon, ha egyéb részletekre kíváncsi, vagy személyesen tekintené meg! Ha eladó ingatlanja van akkor is keressen bizalommal.

Görgényi Ferenc +36 30 1907088

Ingatlan adatai

Irányár:14 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Fejér megye
Helység:Óbarok
Irányítószám:2063
Alapterület:40 m2
Szobák száma:2
Ingatlan állapota:átlagos
Közművek:villany, víz, vízóra, emésztő
Jellemzők:lift
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:780 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Görgényi Ferenc
Matt Ingatlan Iroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések