Házrész eladó - Sopron - Győr-Moson-Sopron megye

Házrész eladó - Sopron - Győr-Moson-Sopron megye

63 000 000 Ft

Sopron

HSZ: 3356428 Vásárhelyi Pál utca Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus házrész Alapterület 76 m2 Szobák 3
Ez az ingatlan igazán különleges, mivel eredetileg ikerházként építette egy testvérpár, majd másik felének tetőtér beépítése után társasházzá is lett minősítve. Így lakás áraként lehet az új tulajdonosé egy ikerház.
Az ingatlan tetőtérbeépítésekor új szigetelést is kapott az egész ház, ami igazán csendessé és energiahatékonnyá tette azt, nagymértékben csökkentve a rezsiköltségeket.

A házba egy zárt lépcsőházon keresztül juthatunk be, és belépve az ingatlanba a napfényes szobák által egy otthonos térbe jutunk. A 2 tágas nagyszoba mellett egy kisebb vendégszoba is helyet kapott, melyek mindegyike különbejáratú, így a családtagoknak lehet saját külön birodalma és nem zavarják egymást.
A konyha mérete nemcsak az ételek elkészítéséhez, hanem a családi ebédekhez is ideális. Látszik az egész házban és itt a konyhában is, hogy még egy-egy kisebb területet is jól használtak fel a tulajdonosok, így a hűtő felett is és a konyha bejáratánál is beépített szekrények vannak.  
A spájz is a ház rendezettségéről tanúskodik, hiszen minden kompótnak, lekvárnak, élelmiszernek megvan itt a helye. A fürdő és wc külön helyiségben található, ami komfortosabb, ha több lakója is van a háznak. A lakás alatt található pince és szerelőaknás garázs.
A pince jellegzetessége, hogy műhely is kialakítható benne, de tisztasága, és jó állapota lehetővé teszi szerelő műhely, de akár még egy szauna berendezését is.

Az udvar kertjén úgy osztozik a 3 lakás, hogy társasházi okirat is rendelkezik róla.

Az ehhez hasonló lakások rendszerint túl hamar megtalálják a párjukat. Ha elnyerte az Ön szívét, akkor ne húzza az időt, vegye fel velem a kapcsolatot, és legyen Ön a szerencsés új tulajdonos!

Ingatlan adatai

Irányár:63 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:házrész
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Sopron
Irányítószám:9400
Cím:Vásárhelyi Pál utca
Alapterület:76 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Szintek száma:1
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1980
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:60 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Büki Bernadett
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

119 000 000 Ft

Eladó házrész

Sopron

169 m2 6
125 000 000 Ft

Eladó házrész

Sopron

107 m2 4
További hasonló hirdetések