Iroda eladó - Tata - Komárom-Esztergom megye

Iroda eladó - Tata - Komárom-Esztergom megye

87 900 000 Ft

Tata

HSZ: X3334309 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus iroda Alapterület 85 m2 Szobák
Teremtsd Meg a Saját Birodalmadat!
Képzeld el, ahogy saját szépségszalonodat vezeted – legyen az fodrászat, masszázsszalon vagy tetoválószalon, vagy bármi egyéb. Vagy talán egy magánrendelőt keresel, ahol pácienseidet fogadhatod? Ez a hely minden igényedet kielégíti. Ügyvédként vagy közjegyzőként indítanád el saját irodádat? Ez az ingatlan a tökéletes választás számodra!

Tata Szívében, a Stransky János Utcában
Ez a modern, frissen felújított üzlethelyiség Tata városának szívében, a népszerű Stransky János utcában található. Az egyedi tervezésű tér azonnal beköltözhető, légkondicionált, részben bútorozott és gépesített – csak a kreativitásodat kell hozzáadnod!

Központi és Kényelmes Elhelyezkedés
Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A környék biztonságos és csendes, így tökéletes munkakörnyezetet biztosít. Az ingatlan sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy irodaként, szolgáltatóhelyként vagy akár kiskereskedelmi egységként is használhasd.

Extra Lehetőségek és Kényelmi Funkciók
A tetőtér egy amerikai konyhás nappalival és fürdővel rendelkezik, így lakrészt vagy további helyiségeket is kialakíthatsz. A saját udvar pedig privát parkolási lehetőséget kínál, ami további kényelmet nyújt.

Ne Hagyd Ki Ezt a Fantasztikus Lehetőséget!
Ez az üzlethelyiség számtalan előnnyel rendelkezik, amelyeket szívesen megosztok veled egy személyes találkozó során. Ha felkeltette az érdeklődésedet, ne habozz felhívni! Segítséget nyújtok a hitelfelvételben is, hogy minél hamarabb elkezdhesd álmaid megvalósítását.

Lépj velem kapcsolatba most, és tegyél egy lépést a jövőd felé!

Ingatlan adatai

Irányár:87 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:iroda
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Tata
Irányítószám:2890
Alapterület:85 m2
Építés éve:1980
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kotsis Norbert
Markotics Bence E.V


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

179 900 000 Ft

Eladó iroda

Tata

400 m2 11
További hasonló hirdetések