üzlethelyiség eladó - Vértesszőlős - Komárom-Esztergom megye

Üzlethelyiség eladó - Vértesszőlős - Komárom-Esztergom megye

450 000 000 Ft

Vértesszőlős

HSZ: 3326205 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 1 655 m2 Szobák
A Sikeres Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ Vértesszőlősön több tevékenységre alkalmas épületegyüttes. A közlekedési kapcsolatok kiválóak, az ingatlan könnyen megközelíthető, az M1-es autópálya lehajtójától kb. 1,5 km-re található.

A fő épület 2 részletben épült, az első ütem 2002-ben, a második 2008-ban. Alapterülete szintenként bruttó 524 nm.

A felső szint egy utcai bejáratos üzletház, előtte az ide látogatók számára elegendő parkolóhellyel.  Itt megtalálhatjuk a kulturált szórakozás és játék lehetőségét, egy 6 pályás nemzetközi szabványnak megfelelő bowling pálya, és egy étterem, bár, kávézó keretében.

 

Az alsó szint több részből áll. Az itt található helyiségek egy zárt, belső udvarról közelíthetőek meg. A vendégek fogadására 2 különálló rendezvényterem található, mely alkalmas kisebb-nagyobb családi, baráti összejövetelek, üzleti konferenciák, egyéb rendezvények teljes körű lebonyolítására. Ennek kiszolgálására egy modern konyha áll rendelkezésre, a hozzá tartozó előkészítő helyiségekkel, raktárakkal, a személyzet részére öltözőkkel, mosdókkal.

Ezen a szinten egy külön nyíló 40 nm-es lakás került kialakításra, mely kényelmes elhelyezést biztosíthat a személyzet számára.

A belső udvar zárt, automata kapuval nyitható. A parkosított, térkövezett udvarban 20 autó parkolása is kényelmesen megoldható. Az udvaron jelenleg egy 50 nm-es színpad van felállítva, és egy 40 nm-es nyári büfé is megtalálható, melyet rendezvények alkalmával hasznosíthat új tulajdonosa.

 

A belső udvaron keresztül megközelíthető egy nagy, 440 nm-es rendezvény terem, amely külön utcai bejárattal is rendelkezik. Ez az épület kifejezetten nagyobb rendezvények, esküvők, bálok, egyéb partik szervezéséhez ad tökéletes helyszínt. Akár 250 személy is kényelmesen elfér itt. A rendezvényterem italpulttal felszerelt, klimatizált, mellékhelyiségekkel rendelkezik.  

 

A rendezvényterem mögött, a belső udvar hátsó részén 4 db különálló faház található, melyek 25 nm-en kiszolgálják az ott tartózkodó lakók vagy vendégek kényelmét.

 

A rendezvény terem után, utcáról és belső udvarról is megközelíthető egy szabvány méretű műfüves, teljesen körbekerített focipálya. A focipályához 66 nm-es öltöző és szociális blokk tartozik. Nagyszerű lehetőség a tulajdonosnak akár bérbeadásra, vagy különböző futballtornák szervezéséhez.

 

A felépítmények 4637 nm-es telken helyezkednek el, egymástól függetlenül, de mégis összekötve. A telek közművesített, automata öntözőrendszerrel rendelkezik. A villanyóra 2X50 Amper teljesítményű, mely igény szerint tovább bővíthető. Jelenleg ez teljes mértékben kiszolgálja az épületek igényeit.

Az épületek fűtését 2 gázkazán biztosítja, padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal. A faházak villanyfűtéssel rendelkeznek, ezenkívül a teljes épületegyüttes klimatizált.

Az épület a helyi építési szabályzat szerint kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági területen helyezkedik el, Gksz-2. A terület beépítési módja szerint a megengedett legnagyobb építménymagasság 5 m, a maximális beépíthetősége 25%, a minimum kialakítható telekméret 2500 nm, minimum zöldfelület 40%.  

A kereskedelmi, szolgáltató gazdasági övezetben elsősorban:

- mindenfajta, nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épület,

- a gazdasági funkciójú épületen belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló legfeljebb 1 lakás,

- kereskedelmi, vendéglátó, szolgáltató funkciók létesítményei,

- egyéb irodaépület,

- közösségi, szórakoztató, kulturális rendeltetésű épületek

létesíthetők, de állattartó épületrész, építmény nem létesíthető.

 


Ez a különleges épületegyüttes számos üzleti tevékenységhez és rendezvényhez ideális helyszínt kínál. Tökéletes választás minden olyan vállalkozásnak és befektetőnek, aki ki akarja használni a környék igényét az ilyen típusú szolgáltatásokra.

Ha felkeltette érdeklődését ez a fantasztikus üzleti lehetőség, ne habozzon, tegye meg az első lépést a sikeres befektetés felé!


 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Ingatlan adatai

Irányár:450 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Vértesszőlős
Irányítószám:2837
Alapterület:1 655 m2
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2002
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:4 637 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Lukácsi Illa
Sikeres Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések