Családi ház eladó - Porrogszentkirály - Somogy megye

Családi ház eladó - Porrogszentkirály - Somogy megye

27 900 000 Ft

Porrogszentkirály

HSZ: 3325947 Porrogszentkirályon családi ház sok melléképülettel eladó Somogy megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 120 m2 Szobák 3
Csurgótól 5 km-re, Nagykanizsától 25 km-re a horvát határ közelében, Porrogszentkirályon 120 m2-es családi ház eladó.

Az alig 300 lelket számláló, hangulatos, kicsi falu mai arculata még őrzi a múlt jegyeit. A település és környéke bővelkedik építészeti és természeti szépségekben. Ennek köszönhetően a falu kedvelt a turisztikai célpont.

A házban 3 szoba, egy konyha, egy étkező, egy fürdőszoba és egy wc található. A ház minden közmű csatlakozással rendelkezik. Fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással.

Az ingatlan 5680 m2-es telken helyezkedik el. Így a telek méreténél fogva és azon sorakozó melléképületek alkalmassá teszik családi gazdálkodásra, állattartásra, önellátó élet megteremtésére. Jelenleg a terület 150 db kiváló minőségű, bőtermő datolyaszilvafával van beültetve, ami remek jövedelemforrás az új tulajdonosnak.

Az ingatlan adottságainak és elhelyezkedésének köszönhetően korlátlan lehetőséget rejt magában, mint például falusi turizmus, ahol a vendég közvetlen közelről megismerheti a tájegység életét, kultúráját, ételeit. Kevés ráfordítással a melléképületek egyedi, vonzó szálláshelyekké alakíthatóak.

A kiváló közbiztonsággal rendelkező községben orvosi rendelő, Polgármesteri Hivatal, élelmiszer és dohánybolt található, valamint a menetrendszerinti busz közlekedése kiváló. További szolgáltatások az 5 km-re lévő Csurgó városában elérhetőek.

A település a falusi CSOK program része, így annak igénylésére van lehetőség, valamint az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban a garantált 3%-os támogatott hitel is igénybe vehető vagy a kettő kombinálható és a 4 %-os vagyonszerzési illetéket nem kell megfizetni.

Ingatlan adatai

Irányár:27 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Somogy megye
Helység:Porrogszentkirály
Irányítószám:8858
Cím:Porrogszentkirályon családi ház sok melléképülettel eladó
Alapterület:120 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz
Ingatlan állapota:
Közművek:villany, csatorna, gáz
Telek terület:5 680 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

József Bódi
Omni Jure Szociális Szövetkezet


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések