Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

49 900 000 Ft

Szeged

HSZ: 3320386 Csongrád megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 99 m2 Szobák 4
Szeged, Északi városrészén, eladó egy IV. emeleti, belső 2 szintes,jó állapotú 99 nm-es,amerikai konyhás nappali, 3  szobás, loggiás, világos déli fekvésű, tégla lakás, gépkocsi beállóval.

 

A társasház jó esztétikai és műszaki állapotban van, lépcsőháza tiszta és rendezett, amelyre nyugodtan mondhatjuk, hogy minden igényt kielégít. A  társashában lift is beszerelésre kerül,  jelenleg engezlyeztetés alatt!

A lakás  amerikai konyhás nappalival,3 külön álló szobával, fürdőszobával + illemhellyel,  közlekedővel, loggiával, közös tárolóval, rendelkezik. Az amerikai konyha,nappali, fürdőszoba, illemhely, közlekedő, járólappal és csempével lett burkolva, a szobákat laminált padlólap, borítással rendelkezik. Gázcirkó fűtéses, radiátoros hőleadással. Ablakai fa nyílászáróval, 2 rétegű üveggel lettek felszerelve. Napfényes, világos, kitűnő elosztású.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki

Az 4 szintes 12 lakásos társasház 2008-ben épült. A lakásban 2 éve teljen fel lett újítva. A lakórész és a tetőtér újra szigetelve, hideg, meleg búrkolat új. A nyílászárók fából, 2 rétegű üveggel. A konyha bútor, konyhai gépek (AEG) újak. A fürdőszoba új,  tusolós kialakítású, az illemhely. Az egyik szobbában  gardróp lett beépítve, kialakítva. Villanyhálózat újrahúza. Napfényes, világos kitűnő elosztású. Gázcirkó, radiátoros hőleadással.

A fűtés havi átlaga díja:10.000. Ft, villany: 4.700.Ft. A közös költsége:12.368. Ft, amely tartalmazza az általános költségeket, takarítást, biztositást, felújítási alapot és szemét díjat. A vízfogyasztás pontos elszámolásáról 1 darab vízóra gondoskodik.

 

Környék

Szeged, Északi városrészén, jó közlekedéssel ,nyugodt helyen található az ingatlan. Minden közelben óvoda, iskolák, orvos, gyógyszertár játszótér, jó bevásárlási lehetőségek,(Penny, Lidl, Aldi, Tesco, Spar) étterem, zöldséges, több kis bolt, benzinkút, Burger King segíti a mindennapokat. Mindemellett a körút zaja már nem hallható az ingatlanban.

 

Közlekedés

Kiváló közlekedés a megállóhelyek közelben.

Busz: 77, 77 A, 77 Y, 84-es, 90-es, 90F-es, jelzésű.

Villamos: 3-as, 3F-s, 4-es

 

Ajánljuk

Ajánlom összeköltözőknek, fiatal pároknak, egyetemistáknak és befektetőknek egyaránt.

Ingatlan adatai

Irányár:49 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Csongrád megye
Helység:Szeged
Irányítószám:6723
Emelet:4. emelet
Alapterület:99 m2
Szobák száma:4
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Kilátás:udvari
Szintek száma:4
Felújítás éve:2022
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:2008
Felújítás éve:2022
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Korom Tibor
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

36 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

58 m2 2
39 490 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

60 m2 1+1
111 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

148 m2 4
További hasonló hirdetések