Családi ház eladó - Szeged - Csongrád megye

Családi ház eladó - Szeged - Csongrád megye

99 900 000 Ft

Szeged

HSZ: 3320383 Csongrád megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 140 m2 Szobák 6
Újszegeden, a Holt-maros sétány szomszédságában kínálunk ELADÁSRA egy 500 m² -es telken lévő három szintes, 140 m²-es, több generáció számára is alkalmas családi házat, 6 hálószobával, fedett beállóval.

 

Az ingatlanba lépve az előszoba fogad minket, melyből jobbra a konyha, balra pedig a 20 m²  -es nappali nyílik. Szembe a lépcső helyezkedik el, mely a 2. szintre vezet minket. Felérve egy tágas, 33,8 m²-es nappali helyezkedik el, melyből a 2 hálószoba, valamint a külön bejáratú fürdőszoba és wc nyílik. A nappalihoz és a nagyobb hálószobához külön erkély tarzozik. A kisebb szobából a teraszra ülhetünk ki, amely tökéletes helyszínt biztosít, a reggeli kávé elfogyasztásának, délutáni olvasásnak.

A tetőtérben kialakítottak további két szobát (10,7 m² és  9,8 m²), valamint egy 5 m²-es fürdőszobát. 

 

 

Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Múszaki

A 2003-ban épített családi ház Porotherm 45 cm-es hőszigetelt téglából épült, két külön bejárattal rendelkezik. Így ideális lehet két generáció számára is. A házhoz tartozik egy elektromos kapuval ellátott fedett beálló (24,2 m²) és egy hátsó kertrész is, mely 300 m²-en biztosítja a családi összejövetelek, grillezések helyszínét.

A ház hasznos alapterülete 140 m², 6 szobával rendelkezik, így a privát szféra a család minden tagjának biztosított. A házban szintenként fürdőszoba és hűtő-fűtő klíma egyaránt megtalálható. A dupla komfort mellett az otthon melegéről új gázkazán gondoskodik, mely padlófűtés segítségével adja le a hőt. A kétrétegű műanyag nyílászárók rendkívül jól szigetelnek, melyek szúnyoghálóval, valamint redőnyökkel egyaránt felszereltek.

A ház dupla terasszal, valamint a középső szinten dupla erkéllyel és nagy ablakokkal rendelkezik. 

Az ingatlan É-D-i fekvésű, így a belső terek természetes fényben úsznak. Az ingatlanhoz tartozik egy könnyűszerkezetes, 30 m²-es tároló, mely a kert hátsó részében kapott helyet. 

 

Környék

A környék csendes, átmenő forgalomtól mentes, így kellemes és nyugodt környezetet biztosít az ott élők számára. A Holt-maros sétány karnyújtásnyira helyezkedik el, mely festői tájat és friss levegőt biztosít a délutáni séták alkalmával. A zöldövezet miatt madárcsicsergést hallgathatunk napsütötte teraszunkon üldögélve. 

 

Közlekedés
Az ingatlantól 1 perc sétára található a buszmegálló, ahonnan lehetőségünk van a 72-es és 72A-s buszokra felszállni. 

 

Ajánljuk

Ajánlom nagycsaládosoknak, akár több generáció számára is, mivel a tágas terek nemcsak kényelmes, de a család minden tagja számára élhető otthont biztosítanak, amely ideális a szeretteikkel való együttéléshez és közös pillanatok megosztásához.

További információkért, hívjon bizalommal.

Ingatlan adatai

Irányár:99 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Csongrád megye
Helység:Szeged
Irányítószám:6726
Alapterület:140 m2
Szobák száma:6
  padlófűtés
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:üres
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:3
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2003
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:472 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szurdoki Kitti
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

149 500 000 Ft

Eladó családi ház

Szeged

201 m2 4
85 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szeged

90 m2 4
89 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szeged

127 m2 5
További hasonló hirdetések