Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

335 000 000 Ft

XI.kerület

HSZ: 3320378 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 86 m2 Szobák 1+1
Tökéletes választás lehet befektetés, bérbeadás vagy és akár saját használat céljából, kevés ilyen otthon van ami ennyire sokoldalú.

Hamarosan műszaki átadás, jelenleg emelt szintű szerkezetkész állapotnál tart az ingatlan, a befejezést együtt csináljuk az Ön igényei alapján.

Az Essence Of Gellért a luxus és a presztízs találkozása az otthon meghittségével.

Egy exkluzív beruházás a Gellért-hegy napfényes déli oldalán található. Ez a társasház 6 szintből áll, ahol 2 szinten garázsok, a többin pedig egyedülálló apartmanok kerülnek kialakításra.

A \"Lounge\" egy 86 m2-es luxus lakás, melyhez egy bájos 36 m2-es terasz tartozik. Ez az exkluzív otthon nem csak kényelmet és eleganciát kínál, hanem a tágas terekben, remek elosztású 2 hálószobás és egy stílusos amerikai konyhás nappalis ékszerdoboz. A teraszról csodálatos kilátás nyílik a Budai-hegyekre. Minden részlet a legmagasabb minőségben és a legkifinomultabb luxusban van megtervezve, hogy Ön és családja a legteljesebb kényelemben élvezhessék ezt az álomlakást.

Környék
A Gellért-hegy Budapest egyik ékköve, ahol megtalálható a Citadella erőd és a Duna-Ipoly Nemzeti Park természetvédelmi területe. Ezen a területen az ingatlanfejlesztés igazán ritka lehetőségnek számít. Az általunk épített projekt a déli oldalon található, így fantasztikus a kilátás a Budai-hegyekre és a Dunára.

Környezeti infrastruktúra
A Gellért-hegy gyakorlatilag Budapest belvárosának része.. A prémium elhelyezkedésének köszönhetően hosszú ideje vonzza a tőkeerős lakosokat a környék, ahol állami bölcsődék, óvodák, iskolák és magántulajdonban lévő intézmények is megtalálhatóak. Emellett wellness központok, hipermarketek, kis és nagy boltok, gyógyszertárak, plázák és kiváló éttermek is könnyen elérhetőek. A város nevezetességei, látványosságai is könnyen megközelíthetőek rövid idő alatt.

A látványtervek vizuális tájékoztatók, nem felelnek meg a valóságnak.

Keressen minket bizalommal! További műszaki tartalmat és dokumentációkat szívesen küldünk Önnek.

Ingatlan adatai

Irányár:335 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület
Irányítószám:1118
Emelet:1. emelet
Alapterület:86 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:1
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:panoráma
Szintek száma:4
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Építés éve:2023
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kovács Roland
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

116 800 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

67 m2 3
111 800 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

67 m2 3
77 600 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

40 m2 2
További hasonló hirdetések